АПЛ. Борнмут Забарного поступився Челсі Мудрика – у матчі було показано 16 жовтих карток

В межах 4-го туру АПЛ Борнмут зустрівся з Челсі. Ілля Забарний потрапив у стартовий склад “вишеньок”, Михайло Мудрик залишився на лаві запасних “пенсіонерів”.

АПЛ, 4-й тур.

Борнмут – Челсі 0 : 1.

0 – 1. Нкунку – 86.

Нереалізований пенальті: Еванілсон (Борнмут) – 38хв.

Українські легіонери отримали звичні ролі у складах своїх команд. Ілля Забарний в матчах АПЛ не вилізає з основи Борнмута, а от Михайло Мудрик розпочав у запасі Челсі. Енцо Мареска довірив лівий фланг атаки Нету.

Борнмут дуже агресивно розпочав гру і мав відкривати рахунок. Таверньє добре приклався здалеку, але Челсі врятувала споперечка. Еванілсон у вигідній позиції не зміг нормально підлаштуватися під подачу.

Забарному довірили пильнувати Джексона, і українець виграв майже всі дуелі. Лише двічі форвард Челсі втік від Іллі – одного разу допоміг сигнал лайнсмена про офсайд, в іншому виручив голкіпер Траверс.

Челсі не міг побудувати нічого путнього в атаці, навіть Палмер “розчинився”. Натомість в обороні проблем вистачало. Клюйверту дозволили пробити з меж карного майданчика – Санчес на місці. На 37-й хвилині стався апогей клоунади від “синіх”. Фофана кволо віддав воротарю назад, Еванілсон перехопив і радісно завалився на газон після контакту зі Санчесом. Пенальті, але голкіпера Челсі принаймні не вилучили. Це було вкрай важливо, адже Санчес потягнув у нижньому куті удар Еванілсона. 40-мільйонний новачок Борнмута знехтував неписаним правилом – заробив пенальті, то краще не бий.

Щось схоже ми вже бачили сьогодні в іншому матчі АПЛ. Саутгемптон затиснув МЮ, заробив пенальті, не реалізував і розвалився. Втім, Челсі не відтворив таку “реанімацію”. Нулі до перерви стали великим щастям для гостей. Нету був одним з найгірших на полі та цілком заслужив заміну в перерві. Втім, Мареска випустив не Мудрика, а Санчо. Дебют вигнанця МЮ у футболці Челсі.

Після відпочинку гра вирівнялась, і Борнмут вже не мав стільки можливостей забити. Згадки варта лише спроба Крісті, але каркас знову на боці Челсі. Санчо непогано загравав партнерів – без гострого завершення. Матч був переповнений грубощами і провокаціями. Ентоні Тейлор роздав аж 16 жовтих карток, могло бути ще більше! На “гірчичники” наговорили собі і обидва тренери.

На 86-й хвилині Борнмут відчув ще одне неписане правило – не забиваєш ти, забивають тобі. Санчо у карному майданчику знайшов Нкунку, який примудрився “просочитися” крізь трьох захисників. На жаль, серед них був і Забарний.

Цей гол виявився єдиним в зустрічі. Челсі не зовсім закономірно переміг і зі 7 очками вискочив на сьому сходинку АПЛ. Борнмут має 5 пунктів і 11-те місце.

Максимович Назар

Recent Posts

Що сталося? Матч Шахтаря з Болоньєю в Юнацькій лізі УЄФА зупинили

Матч між Болоньєю U-19 і Шахтарем U-19 у першому турі Юнацької ліги УЄФА було призупинено вже…

18 хв. ago

Іван Кривошеєнко: Епіцентр – найкраща команда Першої ліги

У черговій інформаційно-аналітичній програмі ПФЛ Україна футбольна експерт Іван Кривошеєнко розібрав складові успіху «Агробізнеса» і…

39 хв. ago

Михайло Кополовець: В Болоньї Шахтарю головне не програти

Колишній півзахисник львівських Карпат Михайло Кополовець висловився щодо Шахтаря напередодні матчу першого туру Ліги чемпіонів,…

43 хв. ago

Стала відома причина звільнення Де Россі з Роми

В Італії повідомили, що причиною звільнення Даніеле Де Россі з посади головного тренера Роми могли…

47 хв. ago

Іспанська преса відреагувала на феєричний виступ Куртуа у матчі зі Штутгартом в ЛЧ

Іспанська преса відзначила вирішальну роль голкіпера Тібо Куртуа в перемозі мадридського Реалу над німецьким Штутгартом…

51 хв. ago

Болонья – Шахтар: Коментатори MEGOGO поділились думками про матч

Коментатори MEGOGO Віталій Волочай і Владислав Шалота поділились думками про матч Болонья – Шахтар.Читати далі

55 хв. ago