АПЛ. Манчестер Сіті здобув вольову перемогу над Брентфордом Ярмолюка

В межах 4-го туру АПЛ “Манчестер Сіті” зустрівся з “Брентфордом”. Українець Єгор Ярмолюк розпочав цей матч з лави для запасних.

АПЛ, 4-й тур.

Манчестер Сіті – Брентфорд 2 : 1.

0 – 1. Вісса – 1.

1 – 1. Холланд – 19.

2 – 1. Холланд – 32.

Манчестер Сіті пропустив від Брентфорда вже на 22-й секунді зустрічі. Гол організував Стоунз – після подачі Аєра й скидки від Льюїса-Поттера м’яч мав перехоплювати Едерсон, однак Джон завадив своєму голкіперу. При цьому в нього не вдався винос. Вісса покарав ударом головою з кількох метрів. 0:1! Це був найшвидший гол у ворота чинного чемпіона за всю історію АПЛ.

До 10-ї хвилини “бджоли” могли забити ще два рази (після помилки захисників та з кутового), однак удари Дамсгора й Коллінза з близької відстані парирував Едерсон. Покарання за марнотратство прилетіло на 20-й хвилині, коли Де Брюйне увійшов до карного майданчика й проштовхнув м’яч на Холанда – Ерлінг ударом з розвороту прошив Флеккена. 1:1!

Кевін після цього міг відзначитись і сам, пробивши з дистанції. Точності бельгійцю забракло, а от Піннок на 30-й хвилині міг забивати другий гол у ворота “містян”. Він замкнув подачу Янельта з правого флангу, але господарів врятувала поперечина! Ну а всього через дві хвилини Ман Сіті знов покарав Брентфорд за марнотратство – Едерсон вибив м’яч за спини оборонцям “бджіл”, організувавши Холанду вихід віч-на-віч. 2:1!

Таким чином, Едерсон виконав свій 4-й асист у чемпіонаті Англії. Це більше, ніж у Антоні з Манчестер Юнайтед. Брентфорд, однак, не здавався – перед перервою Шаде міг зрівняти рахунок ударом з лівого краю штрафного. Едерсон парирував. Цей момент став останнім для підопічних Томаса Франка.

У другому таймі “містяни” вже домінували. Флеккен парирував шикарні удари Савіо, Холанда, Гріліша та Гвардіола, а Холанд поцілив у стійку. І все одно Брентфорд міг врятуватись – а героєм міг стати Ярмолюк. Єгор вийшов на 84-й хвилині, взяв участь у кількох атаках, а на 90-й пробив з лінії штрафного у дальній нижній кут. Трохи неточно! Зрештою, фінальний свисток зафіксував вольову перемог Сіті з рахунком 2:1.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

2 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

2 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

2 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

2 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

2 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

2 години ago