Ігор Циганик: Буяльський, Бєсєдін та Гармаш розчаровані рішенням Петракова

Журналіст Ігор Циганик розповів про реакцію гравців «Динамо», які за рішенням тренерського штабу збірної України покинули розташування національної команди, що готується до матчу плей-оф відбору на ЧС-2022 проти Шотландії.

«Ми спілкувалися з Ігорем Михайловичем Суркісом і йому зателефонував Бєсєдін – він якраз дізнався, що їде з табору збірної. Хочу вам сказати, що Артем дуже розчарований. Його дуже підтримав президент. Він сказав, що потрібно працювати, це вибір тренера. Знайшов потрібні слова, для того, щоб сказати: «Все забуваємо, готуємося до сезону, працюємо на «Динамо». Все буде гаразд, готуємося до кваліфікації Ліги чемпіонів».

Таку ж розмову Ігор Михайлович мав і з Гармашем, і з Буяльським. Дуже розчаровані футболісти «Динамо», яких Олександр Петраков вирішив не залучати на матчі збірної. Це суттєво вплинуло на їхню ситуацію. Але знову ж таки, Суркіс знайшов потрібні слова. Дуже теплі стосунки між гравцями і президентом.

Коментувати рішення Петракова я не буду. Це рішення головного тренера і він вирішив собі так. Є певні питання, але їх можна буде задавати після матчу. Якщо проходимо далі – він правий, він несе цю відповідальність і все гаразд. Якщо ні, то ці питання будуть виникати. Три досвідчені гравці, а за рахунок досвіду, за такого малого проміжку між матчами, можна сподіватися, що щось буде реалізовано.

Все-таки Бєсєдін, Гармаш і Буяльський не були б зайвими. Досвід це дуже важливо. Досвідчені футболісти нижче свого рівня не опускаються. Якщо треба буде когось замінити, то вони абсолютно спокійно зможуть це зробити.

Гармаш забив у матчі проти «Рієки», і його одразу відправили. Якось воно… Але без коментарів, є головний тренер. Гравці дуже розчаровані цим, я чув це у розмові з президентом «Динамо». Однак і він наголосив на тому, що це рішення головного тренера і його потрібно прийняти», – сказав Циганик у випуску «Циганик LIVE».

Максимович Назар

Recent Posts

Вінісіус Тобіас: Лунін – неймовірний гравець, людина, яка ніколи не припиняє навчатися

Захисник «Шахтаря» Вінісіус Тобіас поділився думками про Андрія Луніна, який минулі 2 сезони був його одноклубником у…

23 хв. ago

Жіноча команда Ворскли на приватному літаку Жеваго таки вилетіла в Глазго на матчі ЛЧ

Жіноча команда "Ворскли" все-таки вилетіла з Польщі до Глазго на матчі Ліги чемпіонів із "Селтіком",…

25 хв. ago

Мессі заснував продюсерську компанію

Восьмиразовий володар "Золотого м'яча", аргентинець Ліонель Мессі заснував продюсерську фірму. Про це він повідомив у…

28 хв. ago

Керівництво Роми пояснило гравцям причину звільнення Де Россі

Керівництво Роми пояснило команді, за що був звільнений Даніеле Де Россі. Про це повідомляє Corriere…

30 хв. ago

Ігор Костюк: Загалом, план на матч виконали

Головний тренер Динамо U-19 Ігор Костюк висловився щодо розгрому Руха (10:0) у матчі сьомого туру…

45 хв. ago

Чемпіонат Азербайджану. Карабах Кащука розгромив Нефтчі Григорчука

Сьогодні в перший день 7-го туру Прем'єр-ліги Азербайджану відбувся матч Карабах - Нефтчі.Читати далі

55 хв. ago