Categories: УПЛ

Руслан Ротань: З п’яти матчів, мабуть, це найгірший за якістю матч

Головний тренер «Олександрії» Руслан Ротань прокоментував нічию з «Оболонню» (0:0) у 6-му турі УПЛ.

– Втрата очок у грі з аутайдером. Наскільки неочікуваний опір створила для вас «Оболонь»?

– Так, дійсно, «Оболонь» билася, чіплялася за ці очки і вона свого домоглася всіма силами, тому ми з цим їх і поздоровляємо, але потрібно дивитися завжди на себе.

Не кращий матч. З п’яти матчів, мабуть, це найгірший за якість матч. Дуже великий відсоток браку, дуже повільно, дуже, скажемо так, вальяжно ми входили в гру. Перші 15 хвилин зовсім не сподобалися, потім, ви ж самі розумієте, коли потрібно – потім уже завжди це пізно.

Так що тут, мабуть, найголовніша причина – це те, що ми, мабуть, не на 100 відсотків були готові до цього матчу. Я своїм хлопцям казав, що зараз ми – подразники для всіх, всі на нас налаштовуються на 100 відсотків, тому для нас потрібне налаштування ще більше бути.

Щоб перемагати, треба бути більш агресивними в завершальній стадії, а ми сьогодні там були зовсім сірими. Якщо не помиляюся, то 0 ударів у площину – це говорить само за себе.

– Це наслідок чого – міжнародна пауза дещо збила тонус, налаштування розгубили?

– Я думаю, що в першу чергу це налаштування наше. Нам потрібно на себе дивитися. Ні в якому разі це не тонус, міжнародна пауза. У нас не було збірників, ми готувалися, в принципі, стандартно, тому я не думаю, що з цим пов’язано.

Завжди потрібно на себе звертати увагу і просто розуміти, що коли ти на 1-му рядку в турнірній таблиці, на тебе налаштовуються по-іншому, і треба бути до цього готовими. Ми сьогодні, на жаль, з перших хвилин не були налаштовані на 100 відсотків, тому і маємо такий результат.

– Ті гравці, які виходили з лави, бачили, що відбувається на полі. Чому в них не вистачило наснаги підсилити атаку й забити?

– Розумієте, по-перше це, мабуть, тиск того, що потрібен результат. У 2-му таймі в нас дуже багато було помилок, м’яч губили дуже просто. Ми не змогли контролювати м’яч, тому, мабуть, найголовніше – це впевненість.

Вона виходить з того, як ти контролюєш м’яч, як швидко його рухаєш, як ти проходиш уперед і агресивно дієш у завершальній стадії. Сьогодні в цих фазах ми були не найкращі, тому й маємо такий результат, – сказав Ротань.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

5 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

5 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

5 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

5 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

6 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

6 години ago