Categories: УПЛ

Олександр Філіппов: Немає жодних думок про чемпіонство

Форвард “Олександрії” Олександр Філіппов висловився про потужний старт команди в чемпіонаті, яка зі стовідсотковим показником у 12 очок лідирує в УПЛ.

– Олександре, “Олександрія” після п’яти турів має стовідсотковий показник у 12 очок і лідирує в УПЛ. Чекали такого старту, а саме, чотирьох перемог у чотирьох стартових турах?

– Звісно, ​​після того, як ми пройшли збори, я знав і бачив, що у нас хороша команда із кваліфікованими футболістами. Я розумів, що ми можемо зробити крок уперед. Звичайно, якщо подивитися назад, до цих чотирьох стартових турів, то, мабуть, навряд чи можна було припустити, що ми наберемо 12 очок. Але, повторюся, добре, що ми ці чотири тури були як одне ціле, боролися один за одного. Всі ці перемоги є дуже важливими для нас. Важко було їх добувати. Тільки за рахунок характеру та згуртованості ми здобули перемоги.

– Після такого яскравого старту закрадаються думки про чемпіонство? Можливо, це шанс повторити подвиг “Лестера”?

– Ні. У жодному разі немає жодних думок про чемпіонство. Ми йдемо від гри до гри. Нема сенсу загадувати заздалегідь, що буде. Чемпіонат лише розпочався. Ми зіграли лише чотири тури. Попереду ще вся дистанція. Головне – не розслаблятися та не дивитися у турнірну таблицю зараз. Дивитимемося туди вже наприкінці чемпіонату. Нам потрібно виходити на поле та налаштовуватися на кожного суперника. І ми вже розуміємо, що кожен суперник по-іншому на нас дивитиметься. Ми маємо бути повністю готовими до цього і віддавати всі сили на полі. Ми маємо віддавати навіть більше, ніж ми маємо зараз. Потрібно віддавати всього себе.

– Якісь конкретні завдання керівництвом та тренерським штабом “Олександрії” поставлені перед командою?

– Конкретних завдань немає. Ми йдемо від гри до гри. Кожен матч – це окреме завдання, щоб вийти та заробити три очки. Рухатимемося маленькими кроками, але тільки вгору.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

3 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

3 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

3 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

3 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

3 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

3 години ago