Categories: УПЛ

Гендиректор Кривбасу: Стецьков не хоче продовжувати контракт – ми не можемо розраховувати на людину, яка не хоче співпрацювати з клубом

Генеральний директор Кривбасу Володимир Баєнко розповів про ситуацію із захисником Тимуром Стецьковим, який виключений із тренувального процесу першої команди та займається індидуально.

“Стецьков займається з тренером. Все в порядку. Ми все робимо дійсно згідно з контрактом. Жодних претензій ні до кого немає. Він не хоче продовжувати контракт – ми не можемо розраховувати на людину, яка не хоче співпрацювати з клубом. Ось такі у нас розбіжності вийшли”.

“Ніхто ні на кого не має жодних образ, звинувачень чи ще щось. Просто така ситуація. Футболіст не хоче продовжувати контракт – ми на нього не розраховуємо. Зараз гратиме інший футболіст. Щоб не займати місце у тренувальному процесі – він займається індивідуально”.

“Ми пропонували йому одну з найвищих зарплат у першій команді. Але він хоче перейти в Карпати чи іншого клубу, тому він працює над цим зі своїм агентом Олегом Авдишем. Ми захищаємо честь клубу. Хочемо, щоб із клубом працювали тільки ті люди, які хочуть працювати з клубом, які бачать себе у клубі. Такі як Романчук, Драмбаєв”.

“Якщо Стецьков піде з команди – скажемо слова подяки. Але на цьому етапі – щоб не заважав тренувальному процесу, ухвалили таке рішення. Повторюся, у нас без скандалу, все гаразд. Ми запропонували йому один із найкращих контрактів – він не погодився і вирішив рік займатися індивідуально. Такі справи”.

Минулого сезону Стецьков становив основну зв’язку центральних захисників із Данилом Бескоровайним. Проте останній влітку залишив клуб, перейшовши в Полісся і майже одразу отримавши серйозну травму.

Карпати проявляли інтерес до Тимура ще навесні. У червні журналіст Ігор Бурбас повідомляв, що Кривбас відмовився продати Стецькова львівському клубу за 500 тисяч доларів і оцінює захисника щонайменше у мільйон.

Нинішнього сезону Стецьков встиг зіграти за Кривбас 8 матчів у всіх турнірах (4 – у єврокубках), відзначився одним забитим м’ячем.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

2 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

2 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

2 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

2 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

2 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

2 години ago