Categories: Єврокубки

Сидорчук: У матчі проти Партизана у Динамо була одна з найпомітніших перемог у єврокубках за 6-7 років

Півзахисник Вестерло та збірної України Сергій Сидорчук позитивно оцінив виступ свого колишнього клубу, київського Динамо, у кваліфікації Ліги чемпіонів-2024/25.

Зокрема окрему увагу 33-річний футболіст приділив розгрому сербського Партизана.

“Мені сподобалася гра Динамо. У матчі проти Партизана була одна з найпомітніших перемог у єврокубках за років 6-7. Всі ми в Україна розуміли підтекст цієї гри і дуже важливо, що Динамо так переконливо перемогло. Думаю, що 80% населення України кайфануло від цього”

Нагадаємо, кияни стартували в нинішньому єврокубковому сезоні з двох розгромних перемог над сербським грандом – 6:2 “вдома” та 3:0 у гостях. Перед першим поєдинком, що пройшов у польському Любліні, кияни відмовилися від усіх офіційних заходів із сербським клубом, який раніше з’їздив на «братський» турнір до москви.

Згодом Динамо пройшло Рейнджерс (1:1, 2:0), але на етапі плей-офф не впоралося із Зальцбургом (0:2, 1:1) та вилетіло до Ліги Європи.

Сидорчук присвятив київському клубу десять років кар’єри, а у вересні 2023-го року став гравцем Вестерло. Минулого сезону Сергій був твердим гравцем основи бельгійського клубу – 31 матчу, гол та два асисти. Однак у нинішній кампанії півзахисник лише двічі з’явився на заміну, при цьому встигнувши відзначитись результативною передачею.

Незважаючи на проблеми з ігровою практикою, Сидорчук був викликаний Сергієм Ребровим на вересневі матчі Ліги націй, однак у першій грі з Албанією (1:2) він просидів у запасі, а на поєдинок другого туру проти Чехії, який відбудеться сьогодні (початок – у 21:45), не потрапив у заявку.

Динамо в УПЛ стартувало із трьох перемог, при цьому має дві гри в запасі після п’яти турів. У загальному етапі Ліги Європи команда Олександра Шовковського зіграє з: Ромою (на виїзді), Лаціо (вдома), Ференцварошем (на виїзді), Реалом Сосьєдад (вдома), Вікторією Плзень (вдома), Галатасараєм (на виїзді), РФШ (вдома) та Гоффенхаймом (на виїзді).

 

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

2 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

2 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

2 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

2 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

2 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

2 години ago