Categories: УПЛ

УПЛ дала Інгульцю добу на ухвалення рішення щодо матчу з Чорноморцем

Сьогодні, 9-го вересня, відбулася онлайн-конференція представників та організаторів УПЛ, на якій обговорювали план дій на випадок зняття з чемпіонату “Інгульця”.

За інформацією ТаТоТаке, керівники УПЛ запропонували висловитися всім клубам і не знайшли у них одностайного прийняття ситуації. 7 із 16 клубів (не рахуючи “Інгульця”, який не голосував би сам проти себе) утрималися, або відмовилися виступати за ухвалення радикального рішення.

Цікаво, що “Інгулець” представляв не президент або директор клубу, а головний тренер Василь Кобін. На нараді були присутні також керівники відповідних комітетів УАФ.

У підсумку, “Інгульцю” запропоновано зіграти 14 вересня проти “Чорноморця” або на заявленому перед стартом сезону резервному стадіоні (“Гірник” у Кривому Розі), або в Одесі. І використати два наступні тижні для розв’язання документальних питань щодо клубного стадіону, а саме, отримання акта про відповідність спортивної споруди технічним нормам (видається Державною інспекцією архітектури та містобудування України).

Без цього акта, який оновлюється щороку, стадіон не може бути зданий в експлуатацію, і арена не може отримати відповідну категорію від УАФ.

Часу на ухвалення рішення “Інгульцю” відводиться до 14-ї години завтрашнього дня. В іншому разі команду буде знято з турніру Прем’єр-ліги, а її подальший статус розгляне УАФ.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Джан П’єро Гасперіні: Арсенал – чудова команда, яку важко обіграти

Увечері 19 вересня відбулися матчі 1-го туру Ліги чемпіонів 2024/25.Читати далі

57 хв. ago

Джерело: для Мудрика важливий 10-й номер, він вимагав його в Челсі

За інформацією ТаТоТаке, Михайло Мудрик перед підписанням контракту з Челсі просив у одного керівника віддати…

1 годину ago

14-річний вундеркінд Арсеналу встановив рекорд у Юнацькій лізі УЄФА

14-річний Макс Даумен встановив новий рекорд, ставши наймолодшим гравцем в історії "Арсеналу" у Юнацькій лізі…

2 години ago

Хабі Алонсо: Це лише перша гра, але, звісно, ​​ми задоволені

19 вересня о 19:45 відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів. Німецький Байєр у гостях відвантажив…

2 години ago

Інгулець може підписати захисника Динамо

За інсайдерською інформацією, на перегляді в “Інгульці” перебуває 20-річний правий захисник “Динамо” Артем Бенедюк.Читати далі

2 години ago

Ганс-Дітер Флік: Ми маємо визнати, що Монако заслужив на перемогу

Головний тренер «Барселони» Ганс-Дітер Флік оцінив поразку від «Монако» (1:2) у матчі 1-го туру основного турніру оновленої…

2 години ago