Юрій Вернидуб – про те, чи можна грати в Кривому Розі: А у Львів не прилетіло? В Полтаву не прилетіло? Там можна грати?

Головний тренер «Кривбаса» Юрій Вернидуб поділився думками про те, чи варто проводити матчі УПЛ у Кривому Розі в умовах війни.

– Зараз говорять багато людей в українському футболі – поки що кулуарно, але я думаю, що буде це з’являтися в публічній площині – що в Кривому Розі не можна проводити матчі УПЛ, це дуже небезпечно.

– А чому? Так, там є прильоти. А у Львів не прилетіло вчора чи позавчора? А там можна грати? А в Полтаву не прилетіло? Там можна грати? Ну, люди добрі, ми живемо в Україні. Кривий Ріг – це Україна. Чому ми повинні десь їхати на Західну Україну і там собі тренуватися і грати?

А хтось враховує кошти? Ну то проплатіть усе. Заплатіть нам, де ми жити будемо, заплатіть за тренування, гарні поля знайдіть. Які питання? Але це ж нам платити. Це перше.

Друге. Туди зможуть приїхати ті люди, які приходять і вболівають у цей час, коли такий тяжкий стан, постійно ракети летять по готелях, незрозуміло по чому? Для людей хоч якась віддушина є. Я з цим не згоден.

Якщо ми граємо – тоді, знову ж, закривайте весь чемпіонат і не грайте. Або граємо за нормальними правилами, це як у той рік: переносили, ну й що попереносили? Для мене це смішно. Це гра двох клубів. Вони захотіли – перенесли. Вони все вирішують.

А нас 16 – давайте вирішувати всі 16 клубів і бути в рівних. А не так, що пишуть: «От, тільки «Шахтар»…» Та звичайно, «Шахтар» і «Динамо» будуть нам набирати ці бали в єврокубках, а інші там і не потрібні, як вони говорять.

Навіщо цей футбол? Хай вони грають між собою 10 ігор, хто чемпіон – той чемпіон. Чому так не зробити? Можемо так зробити? – сказав Вернидуб.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Ман Сіті можуть виключити з усіх англійських турнірів за порушення ФФП

«Манчестер Сіті» може отримати дуже суворе покарання за справу про порушення фінансового фейр-плей, слухання щодо якої…

19 хв. ago

Довбик провів перше тренування під керівництвом нового тренера Роми

Новопризначений головний тренер Роми Іван Юрич напередодні провів перше тренування на базі столичного клубу в…

22 хв. ago

Колишнього футболіста Арсенала заарештували за контрабанду наркотиків

Ексгравець лондонського Арсенала Джей Еммануель-Томас був заарештований за підозрою у контрабанді наркотиків.Читати далі

24 хв. ago

Основний форвард Лаціо пропустить матч із Динамо

Основний форвард «Лаціо» Валентін Кастельянос, найімовірніше, пропустить матч першого туру Ліги Європи проти «Динамо» Київ,…

28 хв. ago

Володимир Кличко став амбасадором Динамо

«Динамо» оголосило про початок співпраці з колишнім чемпіоном світу з боксу Володимиром Кличком. Читати далі

3 години ago

Дані Карвахаль: Страйк серед гравців через збільшення кількості матчів є можливим

Правий захисник «Реала» Даніель Карвахаль поділився думкою щодо збільшення кількості матчів за сезон. Читати далі

3 години ago