Албанські вболівальники: Україна без Мудрика – це як Аргентина без Мессі

Албанці задоволені перемогою (2:1) у матчі з Україною, але вважають, що їхня збірна могла забивати більше голів і раніше вирішити долю матчу, щоб ніхто не нервував на останніх хвилинах.

Також вони відзначають дуже слабку гру України, яка ніби не була мотивована сьогодні, вважаючи себе набагато кращою за албанців і сподіваючись перемогти за рахунок вищого рівня гравців. Інші пишуть про те, що Албанія та Україна – це команди одного рівня, тому вирішальну роль відіграв тренерський фактор, адже Сілвіньо набагато кращий тренер, ніж Ребров.

Vany: Багато хто називав Албанію головним аутсайдером цієї групи, але здається, що Україна боротиметься з Чехією за те, щоб не вилетіти безпосередньо до дивізіону С Ліги націй.

Nuza: Суперматч у виконанні Албанії. Могли сьогодні, звичайно, виграти з різницею у 2 і навіть три голи у збірної України, але навіть мінімальна перемога всіх порадувала. Добре, що сьогодні реалізували свої моменти.

Lirim: Фантастичний тренер Албанії, який продовжує приємно дивувати. Рівень гравців бажає кращого, але з таким тренером вони грають навіть не на 100, а на всі 200% від своїх можливостей.

Ismaili: Матч, який мав закінчитися перемогою Албанії з рахунком 4:1, закінчився мінімальною перемогою 2:1. Тому я задоволений результатом, але вважаю, що Албанія може грати краще.

Mhilli: Україна нічим не здивувала. Не знаю, за рахунок чого вони хотіли сьогодні виграти. Абсолютно сіра і безлика команда, яка навіть один в один нічого особливо не представляє.

Soni: Хто там казав, що Україна – це головний претендент на перше місце у нашій групі? Не здивуюся, якщо ця збірна займе четверте місце і вилетить у дивізіон С.

Mustafaj: Сілвіньо продовжує радувати нас і приємно дивувати. Албанія нікого не боїться та діє дуже грамотно на полі. Не знаю, хто такий Сергій Ребров, але цей тренер явно недостатньо сильний, щоб протистояти Сілвіньо.

Betim: Найцікавіше, що матч затримався через українця із дірявими гетрами. По-перше, це погана прикмета для гравців. По-друге, хто такий Яремчук, щоби таке робити? Якийсь черговий піжон?

Armend: Перемога над Україною вийшла легкою, але це лише початок нашого шляху в Лізі націй. Наступний матч буде із Грузією, яка розгромила Чехію. Це буде дуже цікаве протистояння двох фаворитів нашої групи.

Fidan: Нарешті ми перервали серію без перемог в офіційних матчах. П’ять матчів поспіль ми не могли виграти. У тому числі у Молдови та Фарерських островів. Хто б міг подумати, що ця серія перерветься у матчі з Україною?

Nipi: Я не здивований перемогою Албанії. Якщо так подумати, то хіба в України є зараз справжні зірки? Мудрик та Довбик не грали. Зінченко в “Арсеналі” давно не грає. Ярмоленко вже старий. Хто ще там є? Судакова пам’ятаю Фабриціо Романо піарив, але я його навіть не помітив на полі сьогодні. Все? І ця збірна мала нас злякати?

Ferdulli: Про збірну України давно вже говорять, про її потенціал, про сильних гравців, про боротьбу за високі місця на Євро. Але я не пам’ятаю, щоб ця команда взагалі колись добре виступала. Звичайний середняк, який іноді у когось вигравав. Чому нас вважали аутсайдерами у цьому матчі?

Spahiu: Можливо, за іменами гравців та клубів, за які вони виступають, Україна і перевершує Албанію, але у нас один із найкращих тренерів у європейському футболі, а в України якийсь місцевий ноунейм.

Dorjani: Даю гарантію, що українці після цієї поразки подумали, що вона була випадковою, що ми не заслужили сьогодні три очки. І це чудово для нас. Нехай і далі думають, що вони сильніші. Тоді ми й у другому матчі у них зможемо виграти.

Bardhi: Україна без Мудрика – це як Аргентина без Мессі. Начебто є багато хороших гравців, а організувати атаку та гол нікому. Та й тренер нічого придумати не може. Нашим захисникам пощастило, що Мудрик не грав.

Daja: Мене взагалі дивують такі команди, як Україна чи Польща. Так, там є багато добрих гравців, які виступають за топ-клуби. Але вони в матчах з Албанією ходять пішки полем, немов роблячи всім ласку. Українці думали, що зможуть нас обіграти за рахунок вищого класу. Але виявилося, що вони не мають вищого класу.

Thomai: Коли зустрічаються дві команди однакового рівня, то все вирішують тренерські ідеї. Сілвіньо чудово розібрав гру збірної України. Наші футболісти знали, чого очікувати від українців, як вони діятимуть на полі, які мають слабкі місця. Українці, як мені здалося, виявилися не готовими до того, як гратиме Албанія.

Ervis: Перемога була дуже важлива для Албанії, але я не поспішав би сильно радіти. По-перше, матч був далеко не ідеальним для нашої команди. По-друге, збірна України зараз явно не в найкращій формі і діяла сумбурно, наче не розуміючи, що вони мають робити. Матч із Грузією буде набагато складнішим, потрібно до цього заздалегідь підготуватися.

Doci: Мені ця гра нагадала бій ММА. Коли один боєць набагато сильніший і важчий, тому намагається просто своєю вагою і гарною підготовкою роздавити суперника. А другий боєць працює спокійно, ввімкнувши інтелект і знаючи усі слабкі місця опонента. Албанія зіграла розумно і досить легко обіграла фаворита. Це і є гарна тренерська робота.

Skender: Україна справді здивувала. Начебто на Євро-2024 вони непогано зіграли, набрали 4 очки. А тут проти нас виходить команда, яка за іменами гравців має грати в Лізі А, але рівень гри України сьогодні – це скоріше Ліга D. Виходить, Албанії пощастило з жеребкуванням.

Максимович Назар

Recent Posts

Тіаго Мотта: Вісім чи дев’ять команд можуть виграти цю ЛЧ

Головний тренер Ювентуса Тіаго Мотта розповів, чого чекає від завтрашнього матчу Ліги чемпіонів з ПСВ.Читати…

58 хв. ago

Голкіпер Миная: “Щура” в команді немає, матч проти Ниви ніхто не здавав

Голкіпер "Миная" Максим Росул висловився щодо матчу Першої ліги проти "Ниви" з Тернополя (0:2), довкола…

1 годину ago

Унаї Емері: Ліга чемпіонів – найкращий турнір у світі

Тренер Астон Вілли Унаї Емері поділився своїми очікуваннями від завтрашнього матчу Ліги чемпіонів з Янг…

1 годину ago

Компані: Для Баварії немає різниці, грати з Динамо чи Барселоною

Наставник Баварії Венсан Компані - про завтрашній поєдинок Ліги чемпіонів з Динамо Загреб.Читати далі

1 годину ago

Циганик: Один “почесний уболівальник” клубу УПЛ дзвонив Реброву з вимогою викликати до збірної гравців цього клубу

Український коментатор та журналіст Ігор Циганик розповів про ще один скандальний епізод навколо збірної України.Читати…

1 годину ago

Вірт очолив клуб Першої ліги: фахівець прокоментував своє працевлаштування

Колишній головний тренер Руху, Вереса та Звягеля Юрій Вірт повертається до тренерської діяльності, очоливши тернопільську…

1 годину ago