Конопля – про 1:2 з Албанією: Вважаю, що програли зовсім не по грі

Захисник збірної України Юхим Конопля прокоментував поразку від Албанії (1:2) у 1-му турі Ліги націй.

– Звісно, матч видався дуже важкий. Одразу знали, що дуже принциповий,  дуже небезпечний і незручний суперник, в принципі, як і вся група. Але я вважаю, що програли зовсім не по грі, тому що мали більше моментів, думаю, що більше ударів завдали по воротах.

Пропустили з двох, можна сказати, контратак, десь недогледіли, десь їм пощастило трішки більше. Контратака і кутовий був також після контратаки.

– Про пропущені м’ячі. Перший гол – там трохи незрозуміло, що трапилося. Кутовий, наче, не вибили, потім пропустили. Що було в тому моменті?

– Там був сумбур. Там, здається, я зіграв головою перший м’яч, а далі він там в когось влучив і ще в когось влучив, просто впав на ногу гравцю з іншої команди, і він його запхав з декількох метрів.

– Про що домовлялися в перерві? Бо початок 2-го тайму був дуже гарний. Навіть якщо не брати до уваги гол, були моменти, удар Циганкова, дальній удар Бражка. І про свій гол теж розкажи.

– Домовлялися перш за все бути більш терплячими, тому що ми володіли грою в 1-му таймі, і нам потрібно було лише нарощувати наше володіння, наш контроль над грою. В принципі, ми це й зробили.

Забили гол після перерви, але потім, я ж кажу, стандарт. Коли пропускаєш після стандарту, завжди важко, і це може трапитися з будь-якою командою.

Будь то збірна Франції, Іспанії, Англії чи ще хтось – усі можуть пропустити зі стандарту і потім після цього трішки важко оговтатися, бо це дає їм впевненість.

– Про твій гол. Ти так гарно зловив м’яч, і після цього було доволі емоційне святкування. Можеш про це трохи розповісти?

– Звісно, радий, що забив. Можна сказати, що трішки треную такі удари. Просто радий, що забив, але не більше. Це не допомогло команді перемогти, тому це просто гол і не більше, – сказав Конопля.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Голкіпер Миная: “Щура” в команді немає, матч проти Ниви ніхто не здавав

Голкіпер "Миная" Максим Росул висловився щодо матчу Першої ліги проти "Ниви" з Тернополя (0:2), довкола…

2 хв. ago

Унаї Емері: Ліга чемпіонів – найкращий турнір у світі

Тренер Астон Вілли Унаї Емері поділився своїми очікуваннями від завтрашнього матчу Ліги чемпіонів з Янг…

6 хв. ago

Компані: Для Баварії немає різниці, грати з Динамо чи Барселоною

Наставник Баварії Венсан Компані - про завтрашній поєдинок Ліги чемпіонів з Динамо Загреб.Читати далі

8 хв. ago

Циганик: Один “почесний уболівальник” клубу УПЛ дзвонив Реброву з вимогою викликати до збірної гравців цього клубу

Український коментатор та журналіст Ігор Циганик розповів про ще один скандальний епізод навколо збірної України.Читати…

9 хв. ago

Вірт очолив клуб Першої ліги: фахівець прокоментував своє працевлаштування

Колишній головний тренер Руху, Вереса та Звягеля Юрій Вірт повертається до тренерської діяльності, очоливши тернопільську…

16 хв. ago

Спеціальна комісія УПЛ перевірить стадіон Ворскли

Президент Української Прем’єр-Ліги Євген Дикий анонсував створення спеціальної комісії, яка перевірить стан газону на стадіоні…

19 хв. ago