Categories: УПЛ

Усик зізнався, чому підписав контракт з Полісся і яка у цьому роль Буткевича

Чемпіон світу з боксу за версіями WBC, WBA, WBO та IBO у надважкій вазі Олександр Усик розповів, чому насправді підписав контракт з житомирським Поліссям.

Не заради хайпу і точно не через можливість заробити додаткові гроші. Мова про мотиви через які непереможний боксер Олександр Усик ще у минулому сезоні уклав офіційний контракт з Поліссям.

«Здійснення мрії. Я зараз Слава Богу не є залежним від грошей. Від спонсорів я не є залежним. У мене в принципі ніяких контрактів спонсорських немає.

Момент такий, що це була моя мрія – зіграти в УПЛ. І «Полісся», президент клубу Геннадій Буткевич це здійснили. Я здійснив свою мрію. Це про розвиток спорту, команди та дружбу з людиною, з якою дуже приємно поспілкуватися», – розповів Усик в інтерв’ю ютуб-каналу BUNIVERSITY.

Після п’яти турів Полісся має в доробку десять очок та займає другу позицію у турнірній таблиці Української Прем’єр-ліги.

У наступному турі команда Імада Ашура вдома прийматиме рівненський Верес. Поєдинок заплановано на 15 вересня, початок гри о 18:00.

Максимович Назар

Recent Posts

Компані: Для Баварії немає різниці, грати з Динамо чи Барселоною

Наставник Баварії Венсан Компані - про завтрашній поєдинок Ліги чемпіонів з Динамо Загреб.Читати далі

1 хв. ago

Циганик: Один “почесний уболівальник” клубу УПЛ дзвонив Реброву з вимогою викликати до збірної гравців цього клубу

Український коментатор та журналіст Ігор Циганик розповів про ще один скандальний епізод навколо збірної України.Читати…

2 хв. ago

Вірт очолив клуб Першої ліги: фахівець прокоментував своє працевлаштування

Колишній головний тренер Руху, Вереса та Звягеля Юрій Вірт повертається до тренерської діяльності, очоливши тернопільську…

9 хв. ago

Спеціальна комісія УПЛ перевірить стадіон Ворскли

Президент Української Прем’єр-Ліги Євген Дикий анонсував створення спеціальної комісії, яка перевірить стан газону на стадіоні…

13 хв. ago

Карвахаль: Коли я не потягну рівень Реала – я піду

Правий захисник Реала Дані Карвахаль прокоментував своє майбутнє в іспанському гранді та заявив, якщо він…

16 хв. ago

Вихованець Шахтаря перейде в екзотичний чемпіонат

Український вінгер Дмитро Білоног стане футболістом оманського СК Сур.Читати далі

17 хв. ago