Categories: Інше

ТМ. Зоря перемогла Полісся

“Зоря” сьогодні, 7 вересня, зіграла контрольний матч із “Поліссям”, інформує пресслужба клубу. Для того, щоб гравці отримали рівні навантаження, команди зіграли 4 тайми по 30 хвилин.

Тоариський матч

“Зоря” Луганськ – “Полісся” Житомир  2:1

Голи: Будківський 19, Беніто 77 – 112.

“Зоря”: Турбаєвський, Джордан, Нваезе (Ескінья, 56), Вантух, Тронтель, Башич, Хахльов, Мічін, Кирюханцев, Антюх, Будківський;  Сапутін (Мацапура, 90), Ескінья, Гусєв, Жуніньо, Василець, Волошин, Кораблін, Слесар, Беніто, Супряга, Ндур.

На старті гри декілька разів в гру вступав Микита Турбаєвський. Але назвати ці моменти суперника гольовими неможна. Ближче до середини тайму чудову нагоду мав Петар Мічін. На жаль, мʼяч після його удару пройшов поруч із стійкою. Через декілька хвилин знов рахунок відкривати міг Перед по Мічін – в сантиметрах від дальньої стійки.

На 19-й хвилині “Зорі” вдалося-таки забити гол. Навісну передачу головою замкнув Пилип Будківський – 0:1. В другому таймі “Зоря” знову забила. Щоправда гол Ігоря Кирюханцева скасували через офсайд.

В другій половині другого тайму “Полісся” намагалося відігратись, але “Зоря” впевнено грала в захисті та не дозволила цього зробити. Наступний, третій за рахунку тайм команди обмінялися моментами. Спочатку атакували гравці суперника, а потім свій момент мав Супряга – голкіпер зумів мʼяч відбити. На 17-й хвилині чудовий забіг Жуніньо та його передача допомогла Беніто подвоїти рахунок – 2:0. За декілька хвилин до кінця зустрічі “Полісся” зуміло відіграти один гол. Як підсумок перемога “Зорі” – 2:1.

Максимович Назар

Recent Posts

Циганик: Один “почесний уболівальник” клубу УПЛ дзвонив Реброву з вимогою викликати до збірної гравців цього клубу

Український коментатор та журналіст Ігор Циганик розповів про ще один скандальний епізод навколо збірної України.Читати…

49 секунд ago

Вірт очолив клуб Першої ліги: фахівець прокоментував своє працевлаштування

Колишній головний тренер Руху, Вереса та Звягеля Юрій Вірт повертається до тренерської діяльності, очоливши тернопільську…

8 хв. ago

Спеціальна комісія УПЛ перевірить стадіон Ворскли

Президент Української Прем’єр-Ліги Євген Дикий анонсував створення спеціальної комісії, яка перевірить стан газону на стадіоні…

11 хв. ago

Карвахаль: Коли я не потягну рівень Реала – я піду

Правий захисник Реала Дані Карвахаль прокоментував своє майбутнє в іспанському гранді та заявив, якщо він…

14 хв. ago

Вихованець Шахтаря перейде в екзотичний чемпіонат

Український вінгер Дмитро Білоног стане футболістом оманського СК Сур.Читати далі

16 хв. ago

Перехід Себальйоса до Динамо міг відбутися без згоди Шовковського

Відомі нові подробиці переходу колумбійського захисника Браяна Себальйоса до київського “Динамо”.Читати далі

18 хв. ago