Categories: Перша ліга

Перша ліга. ЮКСА розписав суху нічию з Металістом 1925

ЮКСА провів другий домашній матч у Першій лізі, а в першому очок не набирав. Підопічні Дмитра Чирикала у минулому турі здобули гостьову перемогу над Маріуполем і піднялися на друге місце. В минулому турі Металіст 1925 згідно календаря участі не брав.

Перша ліга, 4-й тур.

ЮКСА Тарасівка – Металіст 1925 Харків 0 : 0.

У Києві свій дебютний матч у Першій лізі у якості тренера провіві Патрік ван Леувен. Його “Металіст 1925” до цього туру у нинішньому чемпіонаті не перемагав. ЮКСА у понеділок проявила характер. Підопічні Чирикала змогли перемогти “Маріуполь”, хоча по ходу зустрічі програвали 0:2. У харків’ян серед усіх клубів Першої ліги найбільш потужний склад, але з результатами суттєві проблеми.

Гості активно розпочали матч, але довести свої атаки до логічного завершення не вдавалося. Ігрова перевага була на боці харків’ян. Багато помилялися у заключній третині поля гості. На 19-й хвилині у дальній кут пробивав Борячук, але повз ворота. Підопічні Чирикала насамперед зосереджувалися на грі у захисті і очікували на свою шанси у контргрі. Ближче до середини тайму “хрестоносці” змогли вирівняти гру. Було багато боротьби і ніхто не хотів поступатися. На 38-й хвилині з-за меж штрафної пробивав Обінайя, але впевнено зіграв Федотов. На перерву суперники пішли без голів.

У другій половині зустрічі після серії замін господарі заграли активніше, але моментів так і не було. Від “Металіста 1925” очікували більшого. Склад рівня УПЛ, а гри немає. У захисті “хрестоносці” грали впевнено, але і підопічні ван Леувена особливих проблем їм не створювали. У підсумку, гра завершилася без голів. Коли ж будуть перемагати харків’яни?

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

2 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

2 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

2 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

2 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

2 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

2 години ago