Categories: УПЛ

УПЛ. Карпати та Ворскла сильнішого не виявили

“Карпати” отримали дискваліфікацію стадіону на одну гру за проведення матчу “Динамо” з більшою кількістю вболівальників, ніж це було дозволено. Без своїх фанатів новачку УПЛ буде складніше перемогти “Ворсклу”, яка взяла шість очок з шести можливих в останніх двох турах.

УПЛ, 5-й тур.

Карпати Львів – Ворскла Полтава 1 : 1.

1 – 0. Шах – 15.

1 – 1. Скляр – 57.

Львів’яни круто провели перший тайм, а особливо виділявся Бабогло. Вже на 8-й хвилині центрбек класною передачею відрізав групу футболістів Ворскли, організувавши небезпечну контратаку – Підлепенець завершив її ударом метрів з 20-ти. Ісенко парирував.

На 13-й хвилині Бабогло сам пробив із дистанції в правий нижній кут, змусивши Ісенка рятувати вдруге. На 15-й же Владислав розпочав атаку, з якої прилетів перший гол у зустрічі. Молдованин перевів м’яч на правий фланг, а Чачуа звідти виконав простріл на дальню стійку – ніхто його не перехопив, тож Шах зіграв на замиканні. 1:0!

На 38-й хвилині Очеретько міг подвоїти перевагу львів’ян, прийнявши пас на лінії півкола та зарядивши з лівої. Бути б голу, якби Ворсклу не врятувала поперечка. Полтавці, до речі, нічого небезпечного в першому таймі не створили – хоча декілька цікавих контратак гості мали.

Наскільки переконливо Карпати виглядали до перерви, настільки ж слабко вони відіграли після. Ролі команд змінились – тепер Ворскла виглядала активніше, створюючи небезпечні моменти. Крім того, підопічні Сергія Долганського теж забили швидкий гол. Всього за 11 хвилин після відновлення гри.

Спрацювала заміна полтавців. Бацула, який замінив Корнієнка, виконав подачу з лівого флангу на дальню стійку, а Крупський звідти виконав скидку головою в центр. Скляр же замкнув у дотик. 1:1!

На 72-й хвилині Олександр міг оформити дубль, пробивши головою після навісу Крупського. М’яч летів точнісінько під праву стійку, однак Кемкін парирував. Впорався він і з пострілом Ієде на 78-й, коли Самсон опинився на правому краю штрафного. Ще за кілька хвилин львів’ян провалили чергову подачу на свою ліву стійку, але Челядін при замиканні не влучив у ворота.

Взагалі, у другому таймі футбол став більш силовим, що погано позначилось на грі Карпат. Господарі так нічого й не створили, в той час як суперник тиснув до останніх секунд. Підопічним Сергія Долганського не вдалося забити ще один, тож фінальний свисток зафіксував нічию. Це вже третій поспіль випадок у чемпіонаті, коли Карпати забивають першими й не втримують переможний результат.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

2 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

2 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

2 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

2 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

2 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

2 години ago