Categories: УПЛ

Жоао Віалле: Ми не тільки вивчаємо Чорноморець, а ще й аналізуємо свої дії в попередніх матчах

Бразильський захисник “Полісся” Жоао Віалле розказав про підготовку до матчу з “Чорноморцем”, особливості гри захисників в УПЛ та винагороду Назаренкові за голи.

– Зараз готуємося до гри з “Чорноморцем”, розкажи трошки детальніше про цей тренувальний тиждень.

– Цей тиждень вийшов коротшим за цикл підготовки до попередньої гри, тому були деякі зміни в тренувальному процесі. Відмічу, що більше часу приділяємо теоретичним заняттям, де ми не тільки вивчаємо “Чорноморець”, а ще й аналізуємо свої дії в попередніх матчах. Під час короткого циклу підготовки важливо розуміти як саме треба грати проти конкретного суперника, а наявні фізичні кондиції лишається тільки підтримувати на рівні.

– Після крупної перемоги над “Оболонню” легше готуватися, в контексті атмосфери всередині колективу?

– Так, була перемога з рахунком 4:0, але цей матч вже в минулому. Дійсно, той поєдинок додав нам впевненості, але це вже в історії. Кожен наступний матч починається з рахунку 0:0, тому треба щоразу віддаватися на 100 відсотків та навіть більше, щоб рухатися далі і продовжувати отримувати позитивні результати.

– В одному з епізодів минулого поєдинку ти зазнав ушкодження, вже встиг відчути всю бойовитість УПЛ?

– Пам’ятаю, ви говорите про епізод, коли ми з опонентом зіткнулися головами в повітрі. Спочатку було важко і навіть коли я піднявся, то ще відчував, що не повністю оправився після зіткнення. Я розумів, що потрібен команді, тому було прийнято рішення продовжувати матч. Що стосується фізики та інтенсивності, то я все відчув буквально з першого матчу. Зараз потихеньку адаптуюся до цього стилю, на кожному тренуванні я повністю віддаюсь, щоб надалі виходити переможцем з подібних єдиноборств.

– До матчу з “Оболонню” ти пообіцяв Назаренку вечерю, якщо він відзначиться. Вечеря вже була? Що пообіцяєш, якщо Олександр відзначиться у воротах “Чорноморця”?

– Так-так (сміється). Цей підготовчий цикл вийшов коротким, я планував “проставитися”, але часу не вистачило. Та це не привід розчаровуватися, бо в нас все рухається в геометричній прогресії. Цілком є шанс, щоб я “проставився” двічі. Ми зможемо повечеряти цілих два рази, якщо Назаренко заб’є ще й “Чорноморцеві”.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

47 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

51 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

53 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

56 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

58 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

1 годину ago