Categories: Єврокубки

Ребров оцінив суперників Динамо у Лізі Європи, виділивши головних фаворитів

Головний тренер збірної України Сергій Ребров прокоментував результати жеребкування основного раунду Ліги Європи для київської команди.

“Могло бути й краще, але могло бути й гірше. Зважаючи на те, що змінили формат розіграшу Ліги Європи та єврокубків в цілому, точно буде цікаво спостерігати за кожною грою Динамо у цьому турнірі. Мені подобається, що зараз більше суперників, вісім, а не три, як було раніше.

Якщо ж говорити про найбільш небезпечних, незручних команд для Динамо, то, найпевніше – це Рома та Лаціо. Але й Реал Сосьєдад міцна команда. Так, команда з Сан-Себастьяна не фінішувала в трійці призерів Ла Ліги, але виглядала протягом минулого сезону дуже гідно. У минулому сезоні вони до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів дійшли.

Та і Ференцварош – команда дуже непроста. А взагалі, явних фаворитів у групі Динамо я не бачу. Так, на папері, це Рома і Лаціо, але прийде час і побачимо, що вони покажуть на полі.

Ліга чемпіонів у порівнянні з Лігою Європи – інший рівень. Та подивімося на команди, що у цьому сезоні гратимуть в ЛЄ: Манчестер Юнайтед, Тоттенхем, Порту, Рома. Хіба це не команди рівня ЛЧ? Шкода, що Динамо не змогло пробитися до Ліги чемпіонів. Але тепер кияни мають показати свій рівень в Лізі Європи. З усіма суперниками можна грати і перемагати. Я думаю, що можна сміливо ставити ціль виходу до плей-оф. Віра в це Динамо є”, – сказав Ребров у коментарі Українському футболу.

Нагадаємо, згідно з результатами жеребкування суперниками Динамо стали: два представники Італії – Рома і Лаціо, угорський Ференцварош, іспанський Реал Сосьєдад, турецький Галатасарай, чеська Вікторія Пльзень, латвійський РФШ та німецький Хоффенхайм.

Максимович Назар

Recent Posts

Тіаго Мотта: Вісім чи дев’ять команд можуть виграти цю ЛЧ

Головний тренер Ювентуса Тіаго Мотта розповів, чого чекає від завтрашнього матчу Ліги чемпіонів з ПСВ.Читати…

1 годину ago

Голкіпер Миная: “Щура” в команді немає, матч проти Ниви ніхто не здавав

Голкіпер "Миная" Максим Росул висловився щодо матчу Першої ліги проти "Ниви" з Тернополя (0:2), довкола…

1 годину ago

Унаї Емері: Ліга чемпіонів – найкращий турнір у світі

Тренер Астон Вілли Унаї Емері поділився своїми очікуваннями від завтрашнього матчу Ліги чемпіонів з Янг…

1 годину ago

Компані: Для Баварії немає різниці, грати з Динамо чи Барселоною

Наставник Баварії Венсан Компані - про завтрашній поєдинок Ліги чемпіонів з Динамо Загреб.Читати далі

1 годину ago

Циганик: Один “почесний уболівальник” клубу УПЛ дзвонив Реброву з вимогою викликати до збірної гравців цього клубу

Український коментатор та журналіст Ігор Циганик розповів про ще один скандальний епізод навколо збірної України.Читати…

1 годину ago

Вірт очолив клуб Першої ліги: фахівець прокоментував своє працевлаштування

Колишній головний тренер Руху, Вереса та Звягеля Юрій Вірт повертається до тренерської діяльності, очоливши тернопільську…

1 годину ago