Вболівальники Жирони: Навіщо потрібний Довбик, якщо є дивовижний Циганков?

Іспанці захоплюються грою Віктора Циганкова, який забив гол і віддав результативну передачу, ставши найкращим гравцем матчу з «Осасуною».

Багато хто наголошує на важливості українського вінгера для «Жирони» і пишуть про те, що Циганков уже може вважатися старожилом та головною зіркою цієї команди. Тому всі сподіваються на те, що він якнайдовше виступатиме за «Жирону». Також вболівальники іспанського клубу згадують про тих, хто вирішив піти влітку і що у них поки що не найкраще складається кар’єра в новому місці.

Stilo: Віктор Циганков – це не просто добрий гравець і один із лідерів команди. Він ще й дуже позитивна і добра людина, він улюбленець вболівальників і ніколи не відмовляє у селфі чи автографі. Не знаю, чи піде він до закінчення трансферного вікна або залишиться, але точно ніхто не проклинатиме його, як деяких інших гравців.

Colono: Багато хто з тих, хто пішов цього літа, були впевнені в тому, що вони незамінні і без них «Жирона» не впорається в новому сезоні. Але в нас залишилися у команді чудові футболісти, ми посилили склад. А головне, лишився наш тренерський штаб на чолі з Мічелом. І ми бачимо, що він уже будує нову команду, яка показує такий же красивий та ще й результативний футбол.

Senyera: Нехай усі ті, хто казав, що цього року «Жирона» провалиться, вийдуть із печери та повторять свої слова. Ми втратили багато хороших гравців, але у нас залишилися такі, як Циганков, Гутієррез, Мартін – навколо них можна збудувати нову команду.

Menudos: Велика зірка «Жирони» та архітектор всього цього — не гравець, він той, хто щовихідних сидить на лаві запасних. Саме він зробив цих гравців такими крутими. Саме тому Циганков запалює у «Жироні», а Довбик у «Ромі» виглядає манекеном.

Roque: Люблю людей, котрі люблять «Зоряні війни». Тому Циганков мені подобається вдвічі більше, адже він не просто чудовий футболіст, але ще й ми маємо схожі інтереси.

Bareko: Думаю, деякі футболісти пошкодують про те, що пішли з «Жирони», адже тут у них було все, про що можна мріяти. Подивіться на того ж Циганкова, він щасливий, він радий бути частиною цієї команди. А у нових клубах треба боротися за місце під сонцем, треба починати все з нуля. Єдиний, хто себе вже непогано виявив – це Савіньо. Гвардіола вірить у нього.

Peamo: «Жирона» більше не є випадковістю чи сюрпризом. Або як там нас люблять називати. Наш клуб – це більше, ніж просто команда-одкровення, це друга команда в Каталонії та одна з найкращих команд Іспанії.

Yeko: Циганков віддавав минулого сезону чудові передачі на Довбика і той забивав голи. Довбик пішов, але тепер Циганков віддає передачі на інших гравців і ті забивають голи. Тепер у мене виникає запитання: то хто був незамінним гравцем для «Жирони» – Довбик чи все ж таки Циганков?

Jonike: Я не знаю, яка атмосфера в «Баєрі», але в «Ромі» гравці б’ються з тренером, там явно всі не особливо товаришують один з одним. Кажуть, що Циганков може перейти в «Манчестер Юнайтед», але там атмосфера не краща, ніж у «Ромі». Така добра і позитивна людина, як Циганков, там не виживе.

EvilGrand: Циганков – найкращий гравець «Жирони» на даний момент. Якщо піде ще й він, то клубу буде дуже складно добре зіграти цього сезону, особливо в Лізі чемпіонів. Досвід виступів на такому рівні є лише у Циганкова та ще кількох гравців. Ми не можемо їх втратити.

Juss: «Жирона» зробила диво в минулому сезоні, цей сезон буде дуже довгим, давайте насолоджуватися Лігою чемпіонів, тому що гра проти ПСЖ, «Ліверпуля», «Арсеналу», «Мілана» — це подарунок для скромної команди. Але також ми повинні розуміти, що якщо зіграємо так добре, то такі зірки, як Циганков точно підуть. Тому давайте насолоджуватися грою цих гравців.

Potro: Гравці «Осасуни» побачили лазерний меч у Циганкова і подумали, що з ним краще не зв’язуватися. Якщо серйозно, то Віктор справді вразив у цій грі, він був найкращим.

Aj: Мічел чудово знає, як максимально ефективно використовувати своїх гравців, як і минулого сезону. Він чудовий тренер, насправді один із найкращих. Недаремно Циганков так добре грає. Мічел знає, як використати потенціал Віктора та інших футболістів.

Seba: Я справді здивований, що топ-клуби не захотіли купити Циганкова. Я радий, що Віктор залишився в «Жироні» і так класно грає, але ж він один із найкращих вінгерів Ла Ліги. Невже ніхто не звернув на нього уваги?

Arkainer: Циганков – це справжній майстер-джедай для нашої команди, якщо використати термінологію «Зоряних війн». Досвідчений боєць, який може змінити ситуацію на полі бою у бік своєї команди. Ми втратили багато хороших гравців, але втрата Циганкова буде найболючішою.

Confi: Як мені подобається цей гравець! Кожна його гра краща за попередню. Не знаю, як довго він залишиться в «Жироні», тому що він гідний перейти до «Манчестер Сіті» чи іншого суперклубу, але думаю, недовго нам залишилося дивитися наживо на нього. Великий Циганков.

Tostonazzo: Циганков забиває і робить результативну передачу в одному матчі вдруге у 2024 році! Останній раз це було 24 травня у матчі «Жирона» – «Гранада», який наш клуб виграв з рахунком 7-0, коли він оформив дубль і зробив результативну передачу. Що це за гравець!

Vale70: Циганков повинен розуміти, що тепер він уже один із старожилів та лідерів команди. Він не просто має добре грати, а виявити свої лідерські якості, вести команду за собою. Сьогодні він це зробив.

Quero: Віктору треба подивитися на Довбика та Гарсію, які пішли по гроші в інші чемпіонати. Циганков – дивовижний гравець, якщо не брати до уваги його травматичність. Але чи зможе він прижитися в іншому клубі та іншому чемпіонаті? Нехай замислиться про це.

Eterno: Навіщо потрібний Довбик, якщо є дивовижний Циганков? Скоро вже ніхто не згадає про українського форварда, котрий так некрасиво пішов. Довбик так і не зрозумів, що він є залежним гравцем, якому потрібна хороша команда. А той же Циганков – це самостійний гравець, який створює моменти іншим та ще й сам забиває. Я радий, що Віктор зробив правильний вибір і лишився у нас.

Максимович Назар

Recent Posts

Манчестер Сіті за крок від повторення легендарного рекорду МЮ

Манчестер Сіті залишилося не програти один матч, щоб повторити рекорд Манчестер Юнайтед за кількістю поєдинків…

1 годину ago

Наставник Динамо Загреб залишив клуб після ганебної поразки від Баварії

Головний тренер Динамо Загреб Сергій Якирович залишив посаду наставника команди.Читати далі

1 годину ago

Збірна України піднялася на одну позицію у рейтингу ФІФА

Збірна України займає 24-е місце в оновленому рейтингу ФІФА. Команда Сергія Реброва піднялася на одну позицію порівняно з липнем, зумівши…

1 годину ago

Продаж квитків на матч Ліги Націй Україна – Чехія у Вроцлаві призупинено через повінь у Польщі

Продаж квитків на матч Ліги Націй Україна – Чехія у Вроцлаві призупинено. Читати далі

1 годину ago

ЛЧ. Бенфіка з Трубіним в гостях здолала Црвену Звезда

Бенфіка відкрила для себе оновлену Лігу чемпіонів виїзним матчем проти Црвени Звезди. Фаворит зустрічі здобув…

1 годину ago

Білодід стала амбасадором Металіста 1925

Металіст 1925 офіційно оголосив про те, що амбасадором клубу стала знаменита українська дзюдоїстка Дар’я Білодід. Читати далі

1 годину ago