Categories: УПЛ

Младен Бартулович: Сьогодні гравці показали, що Зоря – це мужики

Виконувач обов’язків головного тренера «Зорі» Младен Бартулович прокоментував перемогу у матчі 5-го туру УПЛ проти «Оболоні» (2:0).

– Вітаємо з дебютною перемогою на чолі команди. Ваш коментар по сьогоднішньому матчу.

– Дякую. Теж вітаю свою команду з перемогою у матчі. Знали, що буде важкий матч, спекотна погода, суперник, який грає у непростий футбол з великою кількістю довгих передач. Потрібно було опустити м’яч на газон та грати у футбол. Це нам вдалося.

Забили важливий гол у першій половині матчу, а також надзвичайно важливий м’яч у другій половині гри, на початку тайму. Потрібно було трошки спокійніше доводити матч до перемоги, були ситуації, де потрібно було забивати 3-й та 4-й голи. Вважаю, що наша перемога заслужена.

– Наскільки задоволені сьогоднішньою грою новачків через ротацію у команді?

– Задоволений. Нам потрібна була така людина попереду, як Будківський. Він завжди є у карному майданчику, у нас багато флангових подач, є швидкісні гравці. Він гарно спрацював, забив свій гол. Ми його вітаємо з цим.

– Сьогодні був непростий матч для вашої команди. Здавалося, що ви грали другим номером, а «Оболонь» перші 20-25 хвилин більше контролювала матч, але забитий гол змінив гру. Чи була установка грати другим номером?

– Навпаки, ми хотіли грати першим номером. Це було підлаштування під суперника, дивились, хотіли грати на м’ячі. Так вийшло, можливо, що у хлопців трохи зашкалювало бажання, перші 15-20 хвилин не все виходило, але забили гол та потім стали грати добре.

– Поява Пилипа Будківського з капітанською пов’язкою було вашим рішенням? Чи це було рішення команди?

– Це моє рішення. Людина, яка найстарша в команді, він раніше був у клубі, знає, що «Зоря» – це мужики. Сьогодні гравці показали це. Він говорив до матчу, що сьогодні потрібно бути мужиками, вони це зробили, – сказав Бартулович.

Нагадаємо, що 29 серпня офіційний сайт УПЛ повідомив, що Юрій Коваль, який очолював луганчан у перших матчах сезону 2024/25, покинув посаду головного тренера команди.

У серпні 2023 року Бартулович вже був виконувачем обов’язків головного тренера «Зорі». Тоді під його керівництвом команда зіграла 1 матч та обіграла «Славію» (2:1) у кваліфікації Ліги Європи УЄФА.

Після 5 матчів в УПЛ цього сезону в активі «Зорі» 3 перемоги та 2 поразки.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

6 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

6 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

6 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

6 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

6 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

6 години ago