Categories: Єврокубки

Леонід Буряк: Головне, що Динамо нині – це зовсім інша команда, якщо порівнювати з минулим сезоном

Колишній тренер київського «Динамо» Леонід Буряк прокоментував нічию столичного клубу в матчі-відповіді раунду плей-оф Ліги чемпіонів 2024/25 проти австрійського «РБ Зальцбурга» (1:1, 1:3 за сумою двох матчів):

«Мені дуже сподобалися обидва матча с «Зальцбургом» у виконанні київського «Динамо». Але є таке прислів’я: проти футбольного щастя техніка безсильна… Головне, що «Динамо» нині – це зовсім інша команда, якщо порівнювати з минулим сезоном. Приємно на неї глянути – грає змістовно і дуже добре рухається, тобто кондиції в нормі. Звичайно, фору в два м’ячі важко відіграти.

Я вже казав раніше, що «Динамо» непогано було б мати в кожній лінії по Ярмоленку. Він не просто майстер, а той, хто може заспокоїти хлопців в непростій ситуації, бо їх від хвилювання трясе. Однак, є сподівання, що динамівська молодь додасть по ходу сезону. «Динамо» наразі – це чисто українська команда за складом. Я із задоволенням спостерігав за виступом киян в цій кваліфікації Ліги чемпіонів. Зазначу, що найкращим гравцем матчу в Австрії був Ванат.

Потрібно рухатися далі. Я, до речі, не згоден з тими, хто стверджує, мовляв, не треба взагалі грати в Лізі чемпіонів з таким складом… А як тоді оцінити перемоги на таким складним суперником, як «Партизан», або над командою такого рівня, як «Рейнджерс»? Це все дуже непросто! Нехай тепер всі оцінять й клас «Зальцбурга» – проект, в який його власники вкладають серйозні інвестиції, і куди талановиті новачки переходять із задоволенням. Тому, нам в жодному разі не потрібно панікувати!»

 

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

5 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

5 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

5 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

5 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

5 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

5 години ago