Дані Ольмо: З нетерпінням чекав на цей момент

Напередодні каталонська Барселона здобула перемогу над Райо Вальєкано у гостьовому матчі третього туру іспанської Ла Ліги.

У цій грі блаугранас змогли використати свого новачка, який атакує півзахисника Дані Ольмо, який був зареєстрований у день матчу та одразу ж забив гол. Після завершення зустрічі Ольмо прокоментував свій дебют.

«Я чекав на це дуже довго з тих пір, як приїхав. Я з нетерпінням чекав першої гри, дебюту, і що може бути краще забитого м’яча у такій грі. Пройшло багато років з того часу, як я був співучасником перемоги Барселони, так що це дійсно неперевершений момент. Я почуваюся дуже добре і з нетерпінням чекав на цей момент. Я дуже добре готовий фізично і дуже щасливий, що дебютував і допоміг команді перемогти.
Куди б тренер не поставив мене, я постараюся викластися на повну. Сьогодні мене поставили грати у півзахисті позаду Левандовського, але я можу грати на обох флангах. Я завжди намагаюся знаходити шанси забити, і цього разу Ямал знайшов мене дуже гарною передачею, це був добрий гол.

Я дуже добре знаю воротаря Райо Карденаса, бо він мій друг ще з часів Тераси. Це також особливе відчуття, що перший гол був у його ворота. Епізод із пенальті? У той момент я хотів уникнути суперника, зробивши фінт Іньєсти, як його називають у Барселоні, але я помітив, що нога захисника заважає руху, тому я спіткнувся та впав.

Але якщо суддя вважав, що цього замало, він знайде підстави не призначати пенальті. Не має значення, головне — це перемога. Святкування? NBA має гравця, який мені дуже подобається, Дем’єн Ліллард, і він робить це святкування, коли здійснює вирішальні кидки. Мені це дуже подобається, тому я переніс це у футбол», – заявив іспанський виконавець.

 

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

2 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

2 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

2 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

2 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

2 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

3 години ago