Categories: УПЛ

Олег Шандрук: Ми вірили в свої сили та здобули важливу перемогу

Головний тренер «Вереса» Олег Шандрук прокоментував перемогу над «Колосом» (1:0) у 4-му турі УПЛ.

– Я впевнена, ви особливо налаштовувалися на матч з «Колосом».

– Насправді не особливо, тому що якби особливо налаштовувалися, то, думаю, ми б не змогли сьогодні виграти. Тому це була спокійна підготовка до чергового матчу.

Ми розуміли, що десь перемога близько, ми бачили це по тренувальному процесу, по крайній грі на Кубок. Ми вірили в свої сили та здобули важливу перемогу.

– Чи з’явилася зараз така думка, що все по силах тепер?

– Ми сподіваємося. Ми про це говоримо з футболістами завжди, що потрібно вірити в свої сили. У нас достатньо рівна й сильна команда, і ми можемо вирішувати інші задачі. Головне, щоб у це вірили самі футболісти.

– Ви робили заміни у відповідь на дії суперників чи це були заплановані дії?

– Ні, це більше ми реагували, скажемо так, на втому наших гравців.

– У 2-му таймі дуже активно ви говорили з Дахновським. Що говорили йому?

– Насправді потрібно подивитися. Мені здавалося, що ми почали оберігати рахунок вже після забитого голу і, на жаль, сіли дуже низько, тому десь хотів більше і від свіжих гравців, в тому числі Віталій, в тому числі Марко, щоби активніше зустрічали суперника в середині поля. На мою думку, ми сіли низько, і через це відчувався тиск від суперника.

– На жаль, так сталося, що не бачили в трансляції голу. Розкажіть про комбінацію – напрацьовували її? Що запам’яталося з того моменту?

– Насправді я радий за Влада, тому що він напрацював сьогодні на цей гол, багато роботи зробив в обороні і в атаку. Попросив м’яч в глибину, хорошу передачу отримав від Руслана, індивідуальні дії можна відзначити.

Плюс забитий м’яч – це важливо для нього, з чим його вітаю, вітаю команду. Тому що сьогодні команда в цілому виглядала, на мою думку гарно, враховуючи, що невеликий проміжок часу був на відновлення плюс погодні умови.

– Дійсно, часу на відновлення було небагато, але якраз гол був після перерви. Що говорили своїм підопічним у перерві, що змотивувало їх?

– Насправді відчували, і 1-й тайм дав нам це відчуття, що сьогодні ми можемо виграти, і це відчуття намагалися передати, щоб сказати хлопцям, що ми мусимо сьогодні вигравати

– Як будете готуватися до матчу з «Лівим Берегом», чи є час для відновлення?

– Завтра для хлопців вихідний, і в нас є мікроцикл. Думаю, що немає проблем зараз. Гра в нас буде в неділю, ми спокійно можемо підготуватися до цієї гри.

Перемога «Лівого Берега» над «Чорноморцем» у черговий раз доводить, що в нас хороший, цікавий чемпіонат з інтригами своїми. Зараз цікаво дивитися турнірну таблицю.

– Цікаво буде подивитися і на вашого новачка, якого ви не так давно підписали. Коли зможемо подивитися на Самуеля?

– Все питання в його візі. Як тільки ми будемо мати дозвіл – він одразу приїде та буде з нами готуватися до наступних ігор, – сказав Шандрук.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Джан П’єро Гасперіні: Арсенал – чудова команда, яку важко обіграти

Увечері 19 вересня відбулися матчі 1-го туру Ліги чемпіонів 2024/25.Читати далі

16 хв. ago

Джерело: для Мудрика важливий 10-й номер, він вимагав його в Челсі

За інформацією ТаТоТаке, Михайло Мудрик перед підписанням контракту з Челсі просив у одного керівника віддати…

46 хв. ago

14-річний вундеркінд Арсеналу встановив рекорд у Юнацькій лізі УЄФА

14-річний Макс Даумен встановив новий рекорд, ставши наймолодшим гравцем в історії "Арсеналу" у Юнацькій лізі…

50 хв. ago

Хабі Алонсо: Це лише перша гра, але, звісно, ​​ми задоволені

19 вересня о 19:45 відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів. Німецький Байєр у гостях відвантажив…

58 хв. ago

Інгулець може підписати захисника Динамо

За інсайдерською інформацією, на перегляді в “Інгульці” перебуває 20-річний правий захисник “Динамо” Артем Бенедюк.Читати далі

60 хв. ago

Ганс-Дітер Флік: Ми маємо визнати, що Монако заслужив на перемогу

Головний тренер «Барселони» Ганс-Дітер Флік оцінив поразку від «Монако» (1:2) у матчі 1-го туру основного турніру оновленої…

1 годину ago