Categories: УПЛ

Олександр Бабич: Щоб не програвати такі матчі, треба, звичайно, забивати

Головний тренер Чорноморця Олександр Бабич прокоментував поразку від «Лівого Берега» (0:1) у 4-му турі УПЛ.

– Я хлопцям сказав, що так, як ми вийшли грати 1-й тайм, нам дуже важко буде здобувати очки. 2-й тайм – інший. Вже додали правильної агресії, більше насичували штрафний майданчик суперника, нагнітали. Були два дуже хороші моменти, коли мали забивати.

Щоб не програвати такі матчі, треба, звичайно, забивати. Ми всі працюємо в захисті, всі працюємо в атаці і, звичайно, нікого не виділяємо, хто добре зіграв, хто ні.

Я вважаю, що треба відштовхуватися від 2-го тайму, але трошки впевненості і якості нам не вистачає попереду. Треба зіграти було більш спокійно, холоднокровно в тих позиціях, у яких у нас в 2-й половині 2-го тайму були моменти біля воріт «Лівого Берега».

Але це футбол. Значить, так воно є. Ми цей результат приймаємо і рухаємося далі. Будуємо команду. Звичайно, всі засмучені. Ми довго не раділи після «Колоса», ми довго не будемо засмучуватися після сьогоднішньої гри. Ми розуміємо, над чим нам треба попрацювати, щоб такі матчі не програвати, як мінімум.

– Чого не вистачило для здобуття очок – везіння чи майстерності?

– Майстерності, правильної солідної холоднокровності, досвіду десь не вистачило. Ми розуміли, що «Лівий Берег» – силова, досить міцна команда, яка цим складом вже Першу лігу пройшли, заслужено в УПЛ вийшли.

Сказати, що чимось нас «Лівий Берег» здивував, – ні. Ми розуміли, що буде багато довгих передач, багато боротьби. І якраз у 1-му таймі ми цю боротьбу, нейтральні м’ячі, свої мікродуелі програвали, програвали підбір м’яча. Тому десь не вистачало нас, не могли з м’ячем правильно спрацювати, щоб більше грати в атаку.

– Наскільки вплинула на вас повітряна тривога? Команда «Лівий Берег» вже за годину була на стадіоні, а ви ще в готелі.

– Ми не готелі, ми потрапили в дуже такий гучний трафік. Ніяк не вплинула. Ми постійно були на зв’язку. І «Лівий Берег», і ми були в однакових умовах, тому я вважаю, що це ніяк не вплинуло, – сказав Бабич.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Джан П’єро Гасперіні: Арсенал – чудова команда, яку важко обіграти

Увечері 19 вересня відбулися матчі 1-го туру Ліги чемпіонів 2024/25.Читати далі

1 годину ago

Джерело: для Мудрика важливий 10-й номер, він вимагав його в Челсі

За інформацією ТаТоТаке, Михайло Мудрик перед підписанням контракту з Челсі просив у одного керівника віддати…

2 години ago

14-річний вундеркінд Арсеналу встановив рекорд у Юнацькій лізі УЄФА

14-річний Макс Даумен встановив новий рекорд, ставши наймолодшим гравцем в історії "Арсеналу" у Юнацькій лізі…

2 години ago

Хабі Алонсо: Це лише перша гра, але, звісно, ​​ми задоволені

19 вересня о 19:45 відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів. Німецький Байєр у гостях відвантажив…

2 години ago

Інгулець може підписати захисника Динамо

За інсайдерською інформацією, на перегляді в “Інгульці” перебуває 20-річний правий захисник “Динамо” Артем Бенедюк.Читати далі

2 години ago

Ганс-Дітер Флік: Ми маємо визнати, що Монако заслужив на перемогу

Головний тренер «Барселони» Ганс-Дітер Флік оцінив поразку від «Монако» (1:2) у матчі 1-го туру основного турніру оновленої…

2 години ago