Categories: УПЛ

Василь Кобін: Хочу привітати свою команду, вони провели досить гідний матч на досить високому рівні

Головний тренер «Інгульця» Василь Кобін прокоментував нічию з «Кривбасом» (1:1) у матчі 4-го турі УПЛ, де він отримав червону картку в компенсований час.

– Важка гра. Хочу привітати свою команду, вони провели досить гідний матч на досить високому рівні. Десь у 2-му таймі нас не вистачило на повноцінну гру, але так загалом гра сподобалася.

Дуже велика вдячність їм за ту самовіддачу, яку вони показали, за характер, за вміння грати в футбол. У деяких моментах нам потрібно ще рости, додавати й розвиватися.

– Ваші емоції до кінця 2-го тайму все наростали й наростали – і врешті вилучення. Як ви можете це прокоментувати?

– Дуже просто: сьогодні арбітр матчу, який на дуже хорошому рівні провів цей поєдинок, це емоції, і коли ти максимально в грі – тоді ти піддаєшся цим емоціям, тому що команда «Кривбас» останні хвилин 10 почала нав’язувати нам той стиль гри, до якого ми не готувалися. Це довгі передачі, закидання, і нам було важко.

Був момент, коли ми виходили 2 в 1 з центру поля – я вважаю, там був фол, але арбітр матчу прийняв, як на мою думку, можливо, рішення, з яким я не був згідним. І тоді дійсно так повів себе, ще раз вибачаюся перед уболівальниками, перед командою суперників, перед суддями. Потрібно вміти контролювати свої емоції.

– Нічия з «Кривбасом» – ви сьогодні набрали очки чи втратили?

– По тому, як складався для нас взагалі матч, ми дуже добре підготувалися до цього матчу, ми були впевнені в своїх силах і в якісь мірі ми переважали «Кривбас» у 1-му таймі, на початку, в перших хвилинах матчу.

Ми були агресивними, ми були справді злими і грали в той футбол, про який домовлялися. Потім десь, потрібно віддати належне і «Кривбасу», вони зробили три заміни. Звісно, їм важко, тут потрібно віддати належне команді «Кривбас», яка витримала темп, і вони почали додавати, і до того футболу ми не були готові.

2-й тайм трохи десь не вдався, але якщо брати загалом, то, думаю, якщо 1:1, якщо нічия – тоді це справедливий результат. Ми могли забити 2-й м’яч, і «Кривбас» міг забити 2-й м’яч. Їх підвела реалізація, нас підвела реалізація. Думаю, якщо бути об’єктивним, то закономірний результат.

– Дивлячись на результати останніх поєдинків – це такі нічийні матчі для «Інгульця». Що необхідно вам, щоб все-таки перервати цю нічийну серію і врешті вирвати перемогу?

– Якщо ви помітили, ми всі матчі проводимо на виїзді. Для нас гра в Кривому Розі – це як домашня гра була. Але був Кубок, і ми готувалися не в повному складі, дали деяким гравцям відпочити. Деякі гравці їхали з нами на Кубок 15 годин в одну сторону, потім після гри 15 годин в іншу сторону. Це нелегко.

Так, у нас було більше на 1 день на підготовку, але десь «Кривбас» за рахунок своїх уболівальників, за рахунок характеру і солідності вони в 2-му таймі десь нас переважали, – сказав Кобін.

Максимович Назар

Recent Posts

Джан П’єро Гасперіні: Арсенал – чудова команда, яку важко обіграти

Увечері 19 вересня відбулися матчі 1-го туру Ліги чемпіонів 2024/25.Читати далі

22 хв. ago

Джерело: для Мудрика важливий 10-й номер, він вимагав його в Челсі

За інформацією ТаТоТаке, Михайло Мудрик перед підписанням контракту з Челсі просив у одного керівника віддати…

52 хв. ago

14-річний вундеркінд Арсеналу встановив рекорд у Юнацькій лізі УЄФА

14-річний Макс Даумен встановив новий рекорд, ставши наймолодшим гравцем в історії "Арсеналу" у Юнацькій лізі…

56 хв. ago

Хабі Алонсо: Це лише перша гра, але, звісно, ​​ми задоволені

19 вересня о 19:45 відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів. Німецький Байєр у гостях відвантажив…

1 годину ago

Інгулець може підписати захисника Динамо

За інсайдерською інформацією, на перегляді в “Інгульці” перебуває 20-річний правий захисник “Динамо” Артем Бенедюк.Читати далі

1 годину ago

Ганс-Дітер Флік: Ми маємо визнати, що Монако заслужив на перемогу

Головний тренер «Барселони» Ганс-Дітер Флік оцінив поразку від «Монако» (1:2) у матчі 1-го туру основного турніру оновленої…

1 годину ago