АПЛ. Вулверхепмтон розгромно поступився Челсі – Мудрик відіграв тайм

“Челсі” Михайла Мудрика зіграв у гостях проти “Вулвергемптона”. Український вінгер потрапив до стартового складу своєї команди.

АПЛ, 2-й тур.

Вулверхемптон – Челсі 2 : 6.

0 – 1. Джексон – 2.

1 – 1. Кунья – 27.

1 – 2. Палмер – 45.

2 – 2. Ларсен – 45+6.

2 – 3. Мадуеке – 49.

2 – 4. Мадуеке – 58.

2 – 5. Мадуеке – 63.

2 – 6. Жоау Фелікс – 80.

Мудрик вийшов у старті на матч з Вулверхемптоном. Перший тайм важко занести до активу українця: при 13 дотиках до м’яча Михайло допустив 6 втрат, а із 8 передач точними були тільки 5. Opta нарахувала тільки один сталий ігровий зв’язок вінгера – з Ніколя Джексоном. 1 передачу форварду віддав він, а три паси наш земляк отримав у відповідь.

Ударів не було, а фолів на собі Мудрик не заробляв. Також екс-“гірник” програв 4 із 5-ти єдиноборств і мав тільки один успішний обіграш на дриблінгу – з двох спроб. Із хорошого пригадується тільки декілька просувань м’яч на дриблінгу, однак більшу частину часу він залишався непомітним.

Не дивно, що після такого “перфомансу” Мудрика не випустили на другий тайм. Замість нього на полі з’явився Нету. Що найбільш прикро, Челсі зумів знищити Вулверхемптон і без допомоги Михайла, а його конкуренти відзначились результативними діями.

Перший тайм завершився бойовою нічиєю – 2:2. Джексон оформив гол+пас, відкривши рахунок на 98-й. Це був найшвидший перший гол Челсі в АПЛ за останні сім років. секунді. Палмер ефектно перекинув Са з дистанції й відкрив лік голам у новому сезоні.

По перерві ж Коул віддав три гольових передачі на Мадуеке, причому Ноні забивав із 49-ї по 63 хвилини. Шокований Вулверхемптон нічим не відповів, а на 81-й хвилині Фелікс відзначив своє повернення до Челсі – він добив “вовків” з передачі Нету.

Челсі переміг з рахунком 2:6. Енцо Мареска здобуває першу перемогу в АПЛ. Палмер же став п’ятим футболістом в історії турніру, якому вдалося асистувати автору хет-трика в усіх трьох голах.

Максимович Назар

Recent Posts

Барселона програла 12 з останніх 26 матчів у ЛЧ

19 вересня відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів сезону 2024/25, у якому «Барселона» на виїзді поступилася «Монако» з рахунком 1:2. Читати…

20 хв. ago

Олександр Караваєв: Ліга Європи поступається Лізі чемпіонів, але це – великий виклик

Захисник київського "Динамо" Олександр Караваєв на заході, присвяченому старту команди у Лізі Європи, поділився спогадами…

22 хв. ago

Гендиректор Полісся: На сьогодні ідентичні газони до нашого є лише на трьох стадіонах АПЛ

Генеральний директор "Полісся" Володимир Загурський розповів про технологію укладення нового газону на "Центральному" та двох полях навчально-тренувального…

25 хв. ago

Дієго Сімеоне: Ми контролювали 80 відсотків гри, але не змогли зупинити контратаку, яка принесла їм гол

Головний тренер "Атлетіко" Дієго Сімеоне прокоментував перемогу над "Лейпцигом" (2:1) в матчі 1-го туру загального…

27 хв. ago

Платіні запропонував змінити правила футболу та зменшити кількість гравців

Мішель Платіні, який наразі є радником президента Міжнародної федерації асоціацій професійних футболістів, а до цього…

32 хв. ago

Мікель Артета: Якщо не вдається перемогти, доведеться забрати одне очко

Наставник лондонського Арсенала Мікель Артета висловився про нічию (0:0) з італійською Аталантою у матчі 1…

35 хв. ago