Categories: УПЛ

Луан Кампос: Вірю, що новий досвід буде корисним для мене

Бразильський вінгер Луан Кампос, який у нещодавньому кубковому матчі з Металістом 1925 забив свій перший м’яч за червоно-чорних, в ексклюзивному інтерв’ю Veres TV розповів про перші кроки у футболі, рішення про переїзд до України та комунікацію з новими одноклубниками.

– Про інтерес від Вереса я дізнався від свого агента. Мене такий варіант продовження кар’єри зацікавив. Я вирішив, що це буде хороший досвід. Я лише вдруге гратиму за межами Бразилії. Хоча, прийняти рішення справді було непросто. Вдома залишилися моя дівчина і трирічна дитина. А Україна – це дуже далеко від Бразилії. Але я вірю, що цей новий досвід буде корисним для мене, а рідні – невдовзі приїдуть і допомагатимуть мені тут.

В процесі прийняття цього рішення я керувався тим, що Україна – це країна Європи. Верес виступає у доволі сильному європейському чемпіонаті. Також важлива атмосфера в клубі. Ну і цей клуб має прекрасну інфраструктуру, яка продовжує розвиватися.

Спочатку справді було важкувато адаптуватися. Насамперед, це стосується фізичної підготовки. Але тут всі прекрасно до мене ставляться. Дуже допомагає комунікація з Яго і Романом Гандзином.

​​​​​​​Це дійсно важко, коли головний тренер говорить, а ти не розумієш. Але тренер Роман Гандзин і Яго мені все пояснюють і так в нас відбувається комунікація. Якщо нікого з них поряд немає – на тренуваннях я спершу дивлюся, що роблять партнери і намагаюся все це повторити.

Коли ми обговорювали деталі переїзду до Рівного зі спортивним директором клубу Юрієм Габовдою і я дізнався, що у Вересі вже грає один бразилець – то відразу знайшов його в Інстаграмі. Відразу написав йому. Ми зараз хороші друзі, він щодня мені допомагає.

Максимович Назар

Recent Posts

Карло Анчелотті: Ендрік дуже багато працює. Він вийде в старті Реала в одному з найближчих матчів

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті висловився про бразильського форварда клубу Ендріка.Читати далі

39 секунд ago

Екс-спортивний директор Вереса: Габовда – нарцис. Використовує клуб для самопіару

Ексспортивний директор Вереса Сергій Коваль в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол» чесно розповів про Юрія…

2 хв. ago

Визначено найкращих молодих футболістів України серпня

За підсумками серпневого голосування проекту "Золотий Талант" було визначено найкращих гравців України у серпні в…

5 хв. ago

Захисник Вереса поділився очікуваннями від матчу з Інгульцем

Захисник рівненського «Вереса» Семен Вовченко поділився очікуваннями від матчу 7-го туру Української Прем'єр-ліги проти «Інгульця».Читати…

13 хв. ago

Друга ліга. Локомотив на виїзді переміг “двієчку” Металіста 1925

Сьогодні стартував черговий сьомий тур у Другій лізіЧитати далі

16 хв. ago

УПЛ U19. Олександрія здобула перемогу над Лівим Берегом

В п’ятницю, 20 вересня, команда Олександра Карпова, в межах 7 туру чемпіонату юнацьких команд сезону…

1 годину ago