Categories: УПЛ

Шота Нонікашвілі: Я добре знаю головного тренера ЛНЗ – Андреса Карраско

Грузинський новачок черкаського ЛНЗ Шота Нонікашвілі дав інтерв’ю клубній прес-службі.

Хавбек розповів про роки, проведені в Іберії та робочі стосунки з Андресом Карраско, головним тренером черкаського клубу.

Шота Нонікашвілі: «Почуваюся добре. Була довга дорога, але мені все сподобалося. Дякую за теплий прийом.

Моя кар’єра почалася з 5 років. Команда називалася Міміно. Потім була академія Динамо Тбілісі. Остання команда була Іберія. Там я провів 11 років, і ось я тут.

Було важко піти, бо я провів там 11 років. Це була велика родина, чудові люди, чудові футболісти. Важко, але це футбол. Я готовий до нових викликів, тому я тут.

Мені сказали, що ЛНЗ – це команда з великим потенціалом та великими цілями. Тут головний тренер Андрес Карраско. Я добре знаю його, у нас хороші стосунки та спогади, бо ми разом були в Динамо Тбілісі та Іберії.

Ми з Андресом говорили про цілі, він сказав, чого він хоче. У нас обох великі амбіції, тож ми готові. Він розповів про тактику, що зараз потрібно команді та як грає наша команда. Так, я готовий до гри у понеділок, бо народився готовим».

23-річний центральний півзахисник перейшов до ЛНЗ у статусі найкращого бомбардира «Іберії 1999» у поточному сезоні. За 17 матчів він забив 8 голів.

Шота Нонікашвілі народився 10 січня 2001 року в Тбілісі. Півзахисник, робоча нога: ліва. Зріст: 187 см, вага: 78 кг. Попередній клуб – Іберія 1999 (Грузія).

Максимович Назар

Recent Posts

Юрій Беньо: Такий період у кожного буває. Якщо Судаков хоче бути зіркою – мусить витримувати цей тиск

Колишній тренер «Шахтаря» Юрій Беньо в коментарі Тribuna.com прокоментував гру півзахисника гірників Георгія Судакова та виділив гравців донецької команди, які сподобались фахівцю,…

1 хв. ago

Полісся покарало Макуана за непрофесіоналізм – конголезця переведено у Полісся-2

ТаТоТаке повідомляє, що конголезький вінгер «Полісся» Бені Макуана тренується з «Поліссям-2». Читати далі

3 хв. ago

УЄФА назвав претендентів на звання гравця тижня в Лізі чемпіонів

УЄФА назвав четвірку претендентів на звання найкращого гравця тижня в Лізі чемпіонів. У ній виявилося…

5 хв. ago

Барселона програла 12 з останніх 26 матчів у ЛЧ

19 вересня відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів сезону 2024/25, у якому «Барселона» на виїзді поступилася «Монако» з рахунком 1:2. Читати…

4 години ago

Олександр Караваєв: Ліга Європи поступається Лізі чемпіонів, але це – великий виклик

Захисник київського "Динамо" Олександр Караваєв на заході, присвяченому старту команди у Лізі Європи, поділився спогадами…

4 години ago