Тренер ФК Пробій: Інгулець грав резервним складом, але приємно виграти

Головний тренер футбольного клубу «Пробій» з Городенки Володимир Ковалюк прокоментував перемогу своєї команди в третьому попередньому раунді Кубку України над петровським «Інгульцем» (2:2, пен. 4:2).

«Валідольна гра. Хотів би привітати наших вболівальників, наші ЗСУ з важкою перемогою, оскільки суперник був з Прем’єр-ліги. Звісно, вони не грали основним складом, а резервним, але завжди приємно вигравати.

Хотілося виграти не в додатковий час, а в основний, тому що забирає багато сил. Та й погода самі бачите яка, спекотно. Але в цілому футболісти витримали. Хотів би їм подякувати за перемогу. Бачите, вболівальники вболівають за нас.

Ми грали вже п’яту гру, «Інгулець» зіграв три в чемпіонаті. Вони вперше грали з цієї стадії, могли б бути трохи свіжішими.

Але хлопці молодці, билися на футбольному полі і не поступилися. Велика подяка всім, хто розвиває клуб – керівництву, вболівальникам. Ну і футболісти стараються в цей непростий час – війна, ЗСУ нам дозволили грати у футбол і ми приносимо маленькими перемогами радість для вболівальників.

Пропустили наприкінці? Ну це з концентрацією зв’язано. Пархуц отримав травму, вийшов молодий футболіст, поки вони розбиралися в штрафному, де має хто грати, пропустили гол.

Тепер чекатимемо, хто приїде в Городенку, адже, як я подивився, ми з найслабшої ліги і до нас приїде або команда з Прем’єр-ліги, або з Першої. Будемо готуватися», – сказав Ковалюк.

 

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

29 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

33 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

34 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

38 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

40 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

42 хв. ago