Categories: Єврокубки

Кривбас – Бетіс: післяматчева прес-конференція Юрія Вернидуба

Головний тренер Кривбаса Юрій Вернидуб прокоментував поразку своєх команди у першому матчі плей-офф Ліги конференцій проти Бетіса (0:2).

“Важко щось коментувати. Тим паче, ми програли 0:2. Нам протистояв дуже непоганий суперник. Потужний суперник з однієї з топ-5 європейських ліг – Ла Ліги. Матч був для нас важким. Але мені сподобалось те, що хлопці все рівно грали. Не сиділи в захисті, а дійсно грали. Матч вийшов цікавим: і суперник атакував, і ми. Різниця тільки в тому, що у Бетіса десь більше майстерності. Тому вони і забили два непоганих голи, та перемогли.

Будемо готуватись до наступних матчів. Зараз за два дні у нас гра з Інгульцем в УПЛ у Кривому Розі. Треба спокійно все проаналізувати. Я сказав хлопцям, що такі матчі повинні приносити задоволення. Адже поєдинки з європейськими командами нас вчать, мене і гравців, до чого треба прагнути в подальшому. Якщо будеш сумлінно працювати і робити все як потрібно, то ти обовʼязково досягнеш якихось вершин. По-іншому ніяк.

Підтримка вболівальників у Кошице? Мені все дуже сподобалось. Я вдячний кожному і кожній, хто нас підтримував та вболівав. Їх підтримка – це клас. Для команди це великий стимул. Те, що ми програли – просимо вибачення. Але, погодьтесь, і суперники нам дістались не дуже легкі: що Вікторія, що Бетіс. Ми все рівно робили все, аби досягти позитивного результату. Але, варто визнати, на сьогоднішній день – ми десь слабкіше за цих суперників.

Нам є до чого прагнути. Іншого шляху нема: тільки праця і тренування. Тоді ми дійсно чогось досягнемо. Дякую своїм футболістам за ці матчі, мені немає чого їм сказати поганого. Дуже сподіваюсь, що після цих єврокубкових поєдинків ми станемо ще краще грати в УПЛ. Адже такі матчі повинні бути поштовхом для кожного з них, а також для мене, як для тренера”, – цитує Вернидуба офіційний сайт Кривбаса.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

8 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

8 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

8 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

8 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

8 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

8 години ago