Categories: УПЛ

Ігор Суркіс розповів, коли Динамо планує розпочати підготовку до нового сезону

Президент київського “Динамо” Ігор Суркіс розповів про те, як у нинішніх умовах команда планує проводити літнє міжсезоння.

– Я можу сказати, що Містер збирає команду 15 червня в Києві, і плануємо тренуватися вдома. Звичайно, якщо дозволить обстановка. Зараз, приміром, вона дозволяє – я живу на базі, поля готові, вся інфраструктура готова. Тому перші днів десять, поки не буде збірників, хотіли б провести, як зазвичай, у Києві. Потім планується виїзд за кордон та підготовка до кваліфікації Ліги чемпіонів, у тому числі з можливістю проведення благодійних матчів.

– Це можуть бути реально топ-клуби?

– Потрібно дивитися графік цих клубів. Ми ж раніше будемо готуватися, і, відповідно, шукатимемо команди, в яких чемпіонати розпочинаються раніше. І будемо намагатися грати з суперниками, матчі проти яких збиратимуть якомога більше глядачів, а не виступати на порожніх стадіонах. Ви самі бачили, скільки українців приходили на наші благодійні матчі, малювали плакати, кричали лозунги – “За Маріуполь”, “За Бучу”, за всі постраждалі наші міста. І це дуже важливо. Тому я вважаю, що ми маємо це продовжувати.

Знаю точно, що “Шахтар” також буде продовжувати, і дай Бог, щоб збірна України виступила успішно у відборі на чемпіонат світу. Це буде величезний підйом для всього нашого футболу. Кожен має робити те, що вміє. Дуже важко домовитися з провідними клубами Європи. Я на постійному контакті, виїжджаю, домовляюся. Сподіваюся, що нам вдасться.

– Наскільки відомо, може бути “Інтер”…

– Так, і “Інтер”, і “Мілан” спочатку погодився, а згодом різко увімкнувся в боротьбу за чемпіонство й не зміг змінити свій графік під матч із нами. А на дублюючий склад на “Сан-Сіро” ніхто не прийде. Тому будемо старатися знаходити команди, які збирали б повні стадіони. На матчі з дортмундською “Боруссією” зібралося 35 тисяч глядачів, і це дорогого вартує, – розповів Суркіс.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

7 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

7 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

7 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

7 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

7 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

7 години ago