Categories: Єврокубки

Грозний: Треба віддати належне Кривбасу, мені подобається їхня гра

Український тренер В’ячеслав Грозний задоволений грою Кривбаса в обох матчах відбіркового етапу Ліги Європи проти чеської Вікторії.

Його слова передає EuroFootball.

“На мій погляд, треба віддати належне Кривбасу: керівництву, тренерському штабу, гравцям. Команда в єврокубках — хто рік тому міг про це говорити? Треба почати з позитиву. По-перше, в таких складних умовах грають — вони грають у себе вдома, в Кривому Розі, під повітряними тривогами. По-друге, команда достатньо конкурентоздатна. Мені подобається, як вони грали. Вони пресингували, були швидкі атаки, і гравці досить хорошого рівня в них.

Від команди, яка потрапляє в єврокубки, чекають, що вона повинна по накату далі боротися за чемпіонство, повинна змітати всіх на своєму шляху. Ви розумієте, скільки сил, емоцій віддали гравці, штаб і керівництво? Впливає логістика. Ці переїзди не дають гравцям бути свіжими. Постійна психологічна напруга. Так, ніхто не говорить про це. Але я як тренер, як людина це розумію”, — підсумував наставник.

Нагадаємо, перший номінально домашній для української команди поєдинок проходив у Словаччині та завершився з рахунком 2:1, попри те, що Кривбас першим відкрив рахунок. У матчі-відповіді криворіжці знову зазнали поразки, цього разу вони не змогли забити гол, і вилетіти у Лігу конференції поступившись чехам 0:1.

В першому матчі плейоф кваліфікації Ліги конференцій Кривбас протистоятиме іспанському Бетісу. Гра відбудеться у четвер, 22 серпня, на стадіоні “Кошицька футбольна арена” у словацькому Кошице. Початок — о 21:00 за київським часом.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Фабіо Капелло: Мілану не можна звільняти Фонсеку

Відомий італійський тренер Фабіо Капелло впевнений, що з боку Мілана буде "неправильно" звільнити Паулу Фонсеку,…

1 хв. ago

УПЛ U19. Динамо з двозначним числом голів розтрощило Рух

В межах матчу 7-го туру чемпіонату юнацьких команд київське Динамо приймало львівський РухЧитати далі

1 хв. ago

Андрій Ярмоленко отримав тренерський диплом УЄФА

У Києві відбулося вручення тренерських А-дипломів УЄФА цілій групі фахівців.Читати далі

4 хв. ago

Збірна України U-16 оголосила склад на дуелі з Англією та Францією

Наставник "синьо-жовтих" Юрій Мороз обрав гравців, які представлятимуть нашу країну на міжнародних змаганнях.Читати далі

6 хв. ago

Фабріціо Романо: Мудрик визначився зі своїм майбутнім у Челсі

Вінгер Челсі Михайло Мудрик, схоже, ухвалив рішення щодо свого подальшого перебування в лондонському клубі.Читати далі

8 хв. ago

Пересоляк знову став кінцевим бенефіціарним власником Миная – у квітні сплив термін дії накладених на нього санкцій РНБО

Президент «Миная» Валерій Пересоляк став кінцевим бенефіціарним власником клубу. Читати далі

11 хв. ago