Categories: Єврокубки

Ярмоленко: Гра проти Зальцбурга така ж важлива, як і поєдинки на чемпіонаті Європи

Вінгер “Динамо” Андрій Ярмоленко поділився очікуваннями від першого матчу раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів проти австрійського “РБ Зальцбург”, який відбудеться у польському Любліні у середу, 21 серпня.

– Чи можна порівняти ваші емоції перед завтрашнім матчем та перед Євро-2024? Коли хвилювалися більше?

– Хвилювання буває різним: коли ти чогось боїшся чи коли ти чогось дуже чекаєш. Звісно, ми усі розуміємо, наскільки важливою буде завтрашня гра – так само важлива, як і поєдинки на чемпіонаті Європи. Тому хвилювання є, але воно від того, що попереду важлива гра для футболістів, уболівальників, клубу загалом. Готуємося у нормальному, звичному режимі. Найголовніше завтра віддати усі сили на футбольному полі та показати усе, що можемо.

– Чи відчуваєте тиск з приводу того, що Україна значно опустилася у таблиці коефіцієнтів, і вам потрібно перемагати, щоб у нас було більше команд у єврокубках?

– Ні, між собою ми про це не говоримо, але, звісно, слідкуємо за ситуацією. Знаємо, що ми давно не грали у Лізі чемпіонів, тому дуже хочеться здобути цю путівку до групового етапу.

– На жаль, ви не можете грати домашні матчі вдома, в Україні, але у Любліні живе багато українців, тож наскільки завтра почуватиметеся тут, як вдома?

– Звісно, для нас важко, що ми не можемо грати вдома, в Києві. Знаємо, що багато наших захисників є уболівальниками “Динамо”, й насамперед ми граємо для них. А з приводу підтримки, яка є в Любліні, скажу, що тут, дійсно, зараз багато українців, вони вимушено переїхали через терористів, які вбивають наших людей – жінок і дітей. У матчах і з “Партизаном”, і з “Рейнджерс” ми відчували їхню підтримку, сподіваюся, що завтра ця підтримка буде ще більшою.

 

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

7 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

7 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

7 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

7 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

7 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

7 години ago