Клуб Другої ліги потрапив в ДТП, є поранені

З’явилися нові деталі стосовно ДТП за участі клубу “Ужгород”, який є представником Другої ліги.

Під час подорожі на матч Другої ліги проти “Полісся” мікроавтобус із тренерським та менеджерським складом “Ужгорода” потрапив у ДТП. На щастя, обійшлося без жертв, але кілька тренерів та інших членів персоналу отримали травми.

Згодом головний тренер “Ужгорода” Яромир Лобода розповів, що саме сталося шляхом на матч.

“Дякую за дзвінок, всі живі. Я зламав ніс, але то таке. У нашого лікаря Володимира Червіняка подвійний перелом руки зі зміщенням, йому наклали гіпс і будуть робити операцію вже в Ужгороді. Нашому граючому тренеру Роберту Смокоровському наклали шви на ногу, тому сьогодні він не зміг взяти участь у матчі проти “Полісся-2”. Ну і в нашого менеджерського складу забої та гематоми. Головне – що всі цілі.

Нас забрали у лікарню, надали медичну допомогу, зробили рентгени. Потім ми давали свідчення в поліцію, а команда поїхала на передігрове тренування, яке провів один із гравців. А ми вже ввечері під’їхали до команди.

Ми їхали по трасі і був з’їзд з дороги. І одна легкова машина вирішила не через смугу розгону, а відразу по діагоналі зрізати і піти на розворот. Як сказав потім водій цієї автівки, вони нас просто не помітили, але я не знаю, як можна було не помітити мікроавтобус на трасі.

Буквально секунда – і ми в них влетіли! Їхню машину аж підкинуло, але, cлава Богу, всі цілі, вони були пристебнуті ременем, плюс спрацювали подушки безпеки. Проте їхню машину сильно погнуло. Там повністю провина водія цієї “легковушки”, він це сам потім визнав.

Гравці їхали окремо? Так. Ми їхали трьома бусами поряд. У двох були футболісти, а в третьому – тренерський штаб і менеджмент. Після ДТП всі наші буси зупинились, почали надавати допомогу і викликати поліцію.  Всі швидко зорієнтувалися, що робити, хоча стан був шоковий”, – сказав Лобода сайту Sport-express.ua.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Джан П’єро Гасперіні: Арсенал – чудова команда, яку важко обіграти

Увечері 19 вересня відбулися матчі 1-го туру Ліги чемпіонів 2024/25.Читати далі

8 хв. ago

Джерело: для Мудрика важливий 10-й номер, він вимагав його в Челсі

За інформацією ТаТоТаке, Михайло Мудрик перед підписанням контракту з Челсі просив у одного керівника віддати…

38 хв. ago

14-річний вундеркінд Арсеналу встановив рекорд у Юнацькій лізі УЄФА

14-річний Макс Даумен встановив новий рекорд, ставши наймолодшим гравцем в історії "Арсеналу" у Юнацькій лізі…

42 хв. ago

Хабі Алонсо: Це лише перша гра, але, звісно, ​​ми задоволені

19 вересня о 19:45 відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів. Німецький Байєр у гостях відвантажив…

50 хв. ago

Інгулець може підписати захисника Динамо

За інсайдерською інформацією, на перегляді в “Інгульці” перебуває 20-річний правий захисник “Динамо” Артем Бенедюк.Читати далі

51 хв. ago

Ганс-Дітер Флік: Ми маємо визнати, що Монако заслужив на перемогу

Головний тренер «Барселони» Ганс-Дітер Флік оцінив поразку від «Монако» (1:2) у матчі 1-го туру основного турніру оновленої…

54 хв. ago