Categories: УПЛ

Марино Пушич: Попри не надто вдалий 1-й тайм у нашому виконанні, я вважаю, що ми заслужили сьогоднішню перемогу

Головний тренер «Шахтаря» Марино Пушич прокоментував перемогу над «Лівим Берегом» (1:0) у 3-му турі УПЛ.

– Результатом ви, певно, задоволені, а от грою?

– Справді, задоволений результатом. Перша половина гри склалася не зовсім за нашим сценарієм. Коли граєш проти суперника, який дуже гарно обороняється в низькому пресингу – звичайно, було дещо складно грати в той стиль гри, який ми сповідуємо, тобто в швидкі переведення м’яча та в цілому швидкий контроль.

Але важливий момент сьогоднішнього матчу – те, що ми зуміли відстояти наші ворота сухими попри всі складності, які довелося сьогодні зустріти. Звичайно, можна було дещо покращити нашу гру з пасами на певному етапі, також краще грати в білд-апі, але в цілому я задоволений тим, як моя команда себе сьогодні проявила.

Хочу привітати в першу чергу наших суперників за чудовий рівень гри, який вони сьогодні продемонстрували. І, звичайно, хочу привітати свою команду. Так, це не найвищий рівень нашої гри, який ми могли продемонструвати, але, тим не менше, ми продемонстрували чудовий характер, жагу до перемоги. Попри не надто вдалий 1-й тайм у нашому виконанні, я вважаю, що ми заслужили сьогоднішню перемогу.

І, звичайно, хотів би привітати та подякувати своїм гравцям за чудовий подарунок, який вони мені сьогодні зробили – дуже гарний годинник.

– Франьїч дебютував, вийшов у старті. Як вам його гра?

– Він вийшов у старті, оскільки Матвієнко захворів. Тому нам довелося дещо змінити наш початковий вектор, який ми планували. Саме тому Бартол мав нагоду дебютувати в старті. Я задоволений тим, як він зіграв. У 1-й половині грі він себе гарно зарекомендував. У 2-й половині матчу також було доволі складно, було багато вигризань м’яча, багато складних протистоянь.

– Була вимушена заміна Азарова. Який його стан здоров’я?

– Азаров сьогодні відіграв на дуже хорошому рівні. На жаль, йому довелося покинути гру трішки раніше. Зараз поки я не можу сказати, що саме з ним трапилося. Більш точні результати обстеження ми зможемо дати вже завтра. Але я сподіваюся, що нічого серйозного.

– Вже ширяться трошки думки, що не дуже вдалий старт у «Шахтаря», незважаючи на перший поєдинок. Які головні висновки ви для себе зробили після матчів з «Поліссям» і «Лівим Берегом»?

– Ми знали, що старт сезону буде важким. Суперники дуже високого рівня. Звичайно, це певною мірою складно, але ми вже не перший рік звикли грати за подібних обставин. Так, це було непросто, але я вважаю, що ми гарно зарекомендували себе з точки зору втримання концентрації, нашого бажання, нашої самовіддачі, особливо якщо говорити про 2-й тайм.

Звичайно, на початку гри було дещо складно, але чемпіонат складається з кожного матчу, і попереду ще дуже багато матчів цього сезону. Ми повинні залишатися сконцентрованими та віддавати себе у кожній грі, – сказав Пушич.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Гвардіола – про Арсенал: З кожним сезоном вони стають ще сильнішими

Головний тренер Манчестер Сіті Жузеп Гвардіола поділився очікуваннями від матчу п’ятого туру Англійської Прем'єр-ліги проти…

21 хв. ago

Ван Леувен: Думаю, Кудрівка створить Металісту-1925 труднощі

Головний тренер Металіста-1925 Патрік ван Леувен розповів, як його команда готується до матчу проти Кудрівки.…

23 хв. ago

Арне Слот: Перемога над Міланом – гарний перший крок на шляху до мети Ліверпуля

Наставник Ліверпуля Арне Слот очікує, що перемога над Міланом у Лізі чемпіонів позитивно позначиться на…

26 хв. ago

Матвієнко – в команді тижня ЛЧ за версією УЄФА

УЄФА представила символічну збірну за підсумками 1-го туру загального етапу Ліги чемпіонів. Читати далі

37 хв. ago

Головний тренер Жирони зробив заяву перед матчем з Валенсією

Головний тренер Жирони Мічел пояснив, чого він вимагає від своїх гравців, які, за його словами,…

58 хв. ago

Екс-президент УЄФА запропонував змінити правила футболу

Мішель Платіні, який нині є радником президента Міжнародної федерації асоціацій професійних футболістів, закликав до проведення…

60 хв. ago