АПЛ. Брентфорд без Ярмолюка переміг Крістал Пелас

У матчі першого туру АПЛ “Брентфорд” зіграв з “Крістал Пелас”. Український півзахисник Єгор Ярмолюк цей поєдинок провів на лаві для запасних.

АПЛ, 1-й тур.

Брентфорд – Крістал Пелас 2 : 1.

1 – 0. Мбемо – 29.

1 – 1. Піннок – 57-автогол.

2 – 1. Вісса – 76.

Крістал Пелас розпочав гостьовий поєдинок проти Брентфорда набагато краще за суперника. До 25-ї хвилини підопічні Олівера Гласнера вели за ударами з рахунком 4:0 – і це тільки за тими, що пішли у статистику. Ще один пройшов зі стандарту й виявився гольовим, однак його не зарахували.

Езе на 26-й хвилині відзначився прямим пострілом зі штрафного, поціливши під ближню стійку. От тільки арбітр Семюел Беррот скасував взяття воріт через фол в атаці з боку Х’юза (той ніби-то звалив Коллінза у боротьбі). На відеоповторах порушення правил виглядало дуже сумнівним, але суддя свиснув практично одразу після удару – якби він вказав на центр поля, то стався б шалений скандал.

А вже на 29-й хвилині Брентфорд вирвався уперед. З першого ж пострілу. Вісса запустив передачу на хід Мбемо, а той хитнув Гехі в карному майданчику та пробив у дальній нижній – 1:0! Ще за хвилину Браян міг і асист виконати, вирізавши пас на лівий кут воротарського, однак удар Аєра звідти парирував Хендерсон.

Перед перервою Шаде мав забивати у стилі Мбемо, тільки з лівого краю. Кевіну забракло лічених сантиметрів. У підсумку, відпочивати команди відправились за мінімальної переваги “джмелів” – але вона розтанула вже на початку другого тайму. На 57-й хвилині Крістал Пелас провів атаку з прострілом Едуара, а Піннок підрізав м’яч у власні ворота. 1:1!

Після цього пішла гра на зустрічних курсах. “Орли” свої атаки в гол не конвертували (не в останню чергу через егоїзм Езе), а от Брентфорд на 76-й хвилині зміг відзначитись вдруге. Після подачі від свіжого Льюїса-Поттера з 11-ти метрів пробив Коллінз – попри рикошет, Хендерсон дістався до м’яча, однак Вісса зіграв на добиванні. 2:1! Саме з цим рахунком матч і добіг кінця.

7-матчева безпрограшна серія Крістал Пелас в АПЛ добігла кінця. Для українських же вболівальників важливою є відсутністю Ярмолюка – Єгор так і просидів на лаві запасних увесь матч.

Максимович Назар

Recent Posts

Дибала опублікував зворушливе прощання з Де Россі: Футбол часто буває несправедливим

Плеймейкер Роми Пауло Дибала висловив прощання Даніеле де Россі.Читати далі

42 хв. ago

Фабіо Капелло: Мілану не можна звільняти Фонсеку

Відомий італійський тренер Фабіо Капелло впевнений, що з боку Мілана буде "неправильно" звільнити Паулу Фонсеку,…

46 хв. ago

УПЛ U19. Динамо з двозначним числом голів розтрощило Рух

В межах матчу 7-го туру чемпіонату юнацьких команд київське Динамо приймало львівський РухЧитати далі

46 хв. ago

Андрій Ярмоленко отримав тренерський диплом УЄФА

У Києві відбулося вручення тренерських А-дипломів УЄФА цілій групі фахівців.Читати далі

49 хв. ago

Збірна України U-16 оголосила склад на дуелі з Англією та Францією

Наставник "синьо-жовтих" Юрій Мороз обрав гравців, які представлятимуть нашу країну на міжнародних змаганнях.Читати далі

51 хв. ago

Фабріціо Романо: Мудрик визначився зі своїм майбутнім у Челсі

Вінгер Челсі Михайло Мудрик, схоже, ухвалив рішення щодо свого подальшого перебування в лондонському клубі.Читати далі

53 хв. ago