Categories: УПЛ

УПЛ. ЛНЗ здобув вольову перемогу над Рухом

У матчі третього туру Української Прем’єр-ліги ЛНЗ у Черкасах приймав львівський “Рух”. Команди уже здобули по одній перемозі в цьому чемпіонаті, однак сьогоднішні господарі провели на один матч більше.

УПЛ, 3-й тур.

ЛНЗ Черкаси – Рух Львів 3 : 1.

0 – 1. Квасниця – 52.

1 – 1. Тіль – 73.

2 – 1. Пасіч – 82.

3 – 1. Яшарі – 90+8-пен.

Команди по-різному підійшли до протистояння між собою: Рух пропустив перший тур УПЛ через участь його гравців в олімпійській збірній України, а в другому розгромив Оболонь (4:0), тоді як ЛНЗ здолав Лівий Берег (1:0) і поступився Олександрії (0:2).

Активний початок від обох колективів проходив без ударів. Перший небезпечний момент стався лише на 14-й хвилині. Краснопір увірвався у воротарський ЛНЗ лівим флангом, пробив з гострого кута, м’яч влучив у поперечину, тоді у руку Федору. Здалось, що сфера перетнула лінію воріт, але всю цю вакханалію зупинив рефері, сигналізуючи про офсайд. За хвилину Краснопір вийшов сам на сам і відкрив рахунок, прошивши Кучеренка, але боковий знову підняв прапорець.

Пасіч у відповідь огризнувся ударом по центру з лінії штрафного – Ледвій у падінні відбив, Олійник був першим на добиванні, але кіпер Руха врятував вдруге. ЛНЗ потроху перехопив ініціативу і провів декілька небезпечних атак – без якихось наслідків.

На 25-й хвилині Краснопір нарешті витримав лінію офсайду, отримавши закидання за спини захисників, вийшов віч-на віч і пробив – Кучеренко відбив, але м’яч перелетів через голкіпера і влучив у поперечину. Згодом у черговій дуелі Кучеренко встиг кинутись у ноги Краснопіру після передачі Квасниці й забрав м’яч.

За трохи Ассінор протягнув сферу по центру, стягнув на себе трьох захисників і відпасував праворуч на Путрю – Ілля вирішив розрядити свою гармату, але пробив над поперечиною. За хвилину до завершення першого тайму Краснопір знову втік на побачення з Кучеренком (вже втретє), але переграти кіпера ЛНЗ не вдалось.

По перерві Рух вийшов вперед: Квасниця змістився з правого флангу ближче до центру, дійшов до лінії штрафного, попутно обігравши декількох суперників, і влучно пробив під праву стійку. На 58-й хвилині ЛНЗ заробив небезпечний штрафний поблизу воріт суперника і Яшарі пробив по центру з відскоком від газону – Ледвій зумів відбити перед собою. Кучеренко відповів неймовірним сейвом, витягнувши удар Карабіна з дев’ятки.

Момо пройшов лівим флангом, прострілив під удар Тіллю – Ледвій врятував. За мить Дмитро зреагував на постріл Путрі з гострого кута. На 68-й хвилині Квасниця розхитав Пасіча на правому фланзі і прострілив на дальню стійку – Притула через відскок від газону не встиг замкнути, втративши розкішний момент забити.

А через чотири хвилини господарі зрівняли: Момо накрутив двох захисників на лівому фланзі, прострілив у центр, Яшарі елегантно викотив Тіллю під удар і Олів’є прошив Ледвія. Рух добряче підсів і ЛНЗ кинувся добивати суперника. Пономарьов спробував освіжити гру замінами, але переповнений лазарет не дозволив додати команді якості й досвіду.

За 10 хвилин до завершення матчу підопічні Андреса Карраско вийшли вперед: Пасіч з далекої відстані закрутив під праву стійку – Ледвій у падінні не зумів відбити. Рух міг одразу ж зрівняти, але Притула не влучив у ближню дев’ятку після навісу Федора. Вже у доданий час Момо міг добивати Рух, але затероризувавши оборону не зумів завдати останнього удару. Зрештою, ЛНЗ оформив свою шалену перевагу у третій гол: Дідик завалив Яшарі і арбітр призначив пенальті. Сам постраждалий покарав львів’ян, поставивши масну крапку у матчі.

Перемога принесла ЛНЗ 6 очок і підняла на шосту сходинку турнірної таблиці УПЛ, Рух з 3-ма пунктами опустився на десяте місце.

Максимович Назар

Recent Posts

Фабріціо Романо: Мудрик визначився зі своїм майбутнім у Челсі

Вінгер Челсі Михайло Мудрик, схоже, ухвалив рішення щодо свого подальшого перебування в лондонському клубі.Читати далі

1 хв. ago

Пересоляк знову став кінцевим бенефіціарним власником Миная – у квітні сплив термін дії накладених на нього санкцій РНБО

Президент «Миная» Валерій Пересоляк став кінцевим бенефіціарним власником клубу. Читати далі

4 хв. ago

Експерти визначили найкращого тренера, гравця та символічну збірну 4-го туру УПЛ

Відбувся перенесений матч 4-го туру («Динамо» — «Ворскла»), і після того, як зіграли усі команди,…

6 хв. ago

Юрій Беньо: Такий період у кожного буває. Якщо Судаков хоче бути зіркою – мусить витримувати цей тиск

Колишній тренер «Шахтаря» Юрій Беньо в коментарі Тribuna.com прокоментував гру півзахисника гірників Георгія Судакова та виділив гравців донецької команди, які сподобались фахівцю,…

6 хв. ago

Полісся покарало Макуана за непрофесіоналізм – конголезця переведено у Полісся-2

ТаТоТаке повідомляє, що конголезький вінгер «Полісся» Бені Макуана тренується з «Поліссям-2». Читати далі

8 хв. ago

УЄФА назвав претендентів на звання гравця тижня в Лізі чемпіонів

УЄФА назвав четвірку претендентів на звання найкращого гравця тижня в Лізі чемпіонів. У ній виявилося…

10 хв. ago