Серія А. Дженоа з Маліновським у складі врятувалась від поразки Інтеру

Півзахисник “Дженоа” Руслан Маліновський потрапив до стартового складу команди на матч першого туру Серії А проти “Інтера”.

Серія А, 1-й тур.

Дженоа – Інтер 2 : 2.

1 – 0. Вольякко – 20.

1 – 1. Тюрам – 30.

1 – 2. Тюрам – 81.

2 – 2. Мессіас – 90+5.

Нереалізований пенальті: Мессіас (Дженоа) – 90+5.

Інтер починав захист титулу в Генуї, де торік перемогти не зміг. Якщо у складі чинних чемпіонів майже немає змін, то Дженоа проходить через перебудову, яка досі не завершена. При чому втрати дуже суттєві – Гудмундссон і Ретегі забили більше ніж половину голів команди в минулому чемпіонаті.

Зрозуміло, що “гості” більше тримали м’яч і частіше створювали моменти, але й “грифони” не забували шукати щастя біля чужих воріт. До того ж, Ян Зоммер сьогодні забув взяти з собою впевненість. Спочатку голкіпер якось нервово зіграв на виході, трішки випередивши Вітінью, а потім його помилка призвела до гола. Після подачі зі штрафного бив Бані – нехитро, але швейцарець дозволив м’ячу пролетіти над ним і влучити у поперечину. У підсумку, ніхто не був готовий накрити Вол’яко, який просто добив у порожні ворота.

Якби ж центрбеки Дженоа ще й в обороні грали так успішно. З цим у них виникали проблеми. Без геройств Мілана Баделя і П’єрлуїджі Голліні ще до перерви Інтер би оформив розгромний рахунок. А так довелося задовольнитися нічиєю. Зрівняв Маркус Тюрам (мабуть, найкращий на полі в першому таймі). Забив після елегантного навісу від Барелли. Також француз мав хороший удар в ближній кут (голкіпер врятував) і майже заробив пенальті (лише VAR розгледів, що Бадель не фолив).

А в кого не пішла гра, то це в Лаутаро. Найкращий гравець минулого сезону геть не відчував гру, тому й не дивно, що свій момент перед перервою не реалізував. Думарко не краще зіграв на добиванні. Зате Федеріко забив на старті другого тайму. Його радість обірвав асистент, зафіксувавши офсайд у Дарміана. Інтеру й надалі доводилося сподіватися на Тюрама. Вся гра в нападі йшла через нього. Якби не Голліні, то голів у француза було б набагато більше. І це попри дубль. Другий м’яч Маркус забив наприкінці гри. Арбітри зафіксували офсайд, але VAR знову не дав припуститися помилки.

Кульмінація матчу, як і належить, відбулася в компенсований час. Дженоа отримала винагороду за свої спроби до кінця чіплятися за очки. Після чергової з атак господарів помилився Біссек, зігравши рукою. Знову довелося втрутитися VAR. Пенальті в ворота Інтера. Все було в руках Зоммера, який провів невпевнений матч. Ян зумів відбити удар Мессіаса з 11-тиметрів, але бразилець першим зіграв на добиванні. 2:2. Інтер знову не переміг на Луїджі Ферраріс.

Руслан Маліновський вийшов у стартовому складі й відіграв понад 70 хвилини. Нічим конструктивним не запам’ятався, адже був змушений зосередитися на оборонній роботі. В атаці можна згадати спробу пробити з лету, а м’яч полетів значно вище.

Максимович Назар

Recent Posts

Син емігрантів із Коломиї підписав професійний контракт із Манчестер Юнайтед

Півзахисник Захері Бауманн закріпив свій зв'язок із Манчестер Юнайтед.Читати далі

46 хв. ago

Карло Анчелотті: Ендрік дуже багато працює. Він вийде в старті Реала в одному з найближчих матчів

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті висловився про бразильського форварда клубу Ендріка.Читати далі

50 хв. ago

Екс-спортивний директор Вереса: Габовда – нарцис. Використовує клуб для самопіару

Ексспортивний директор Вереса Сергій Коваль в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол» чесно розповів про Юрія…

51 хв. ago

Визначено найкращих молодих футболістів України серпня

За підсумками серпневого голосування проекту "Золотий Талант" було визначено найкращих гравців України у серпні в…

54 хв. ago

Захисник Вереса поділився очікуваннями від матчу з Інгульцем

Захисник рівненського «Вереса» Семен Вовченко поділився очікуваннями від матчу 7-го туру Української Прем'єр-ліги проти «Інгульця».Читати…

1 годину ago

Друга ліга. Локомотив на виїзді переміг “двієчку” Металіста 1925

Сьогодні стартував черговий сьомий тур у Другій лізіЧитати далі

1 годину ago