Categories: УПЛ

УПЛ. Зоря поступилася Олександрії

“Зоря” та “Олександрія” вдало розпочали свої виступи у поточному сезоні українського елітного дивізіону. По суті, у обох колективів 100% результат. Проте, луганці встигли вже провести два матчі, а “містяни” – лише один поєдинок.

УПЛ, 3-й тур.

Зоря Луганськ – Олександрія 1 : 2.

0 – 1. Безерра – 23.

0 – 2. Ковалець – 32.

1 – 2. Джордан – 51.

Ігровий день УПЛ у суботу відкривав поєдинок між Зорею та Олександрією. Після всіх передматчевих приготувань і командних фото, командам довелось вирушити в укриття через повітряну тривогу, яка змістила початок матчу майже на 40 хвилин.

Вже на старті зустрічі Шулянський небезпечно навішував з лівого флангу, але Джордан добре зіграв на другому поверсі. Зоря огризнулась стрімкою атакою: Яцик віддав на Антюха на правому фланзі, той викотив під удар Башічу, але хорват не влучив у ворота. Зоря продовжила тиснути і вже Кирюханцев приборкав передачу з лівого флангу в район одинадцятиметрової позначки і пробив низом – Шостак заблокував.

Попри перевагу луганців, на 23-й хвилині Безерра вивів Олександрію вперед: бразилець відібрав м’яч у суперника в центрі поля, віддав на партнера, отримав пас у відповідь на хід і потужно пробив – Турбаєвський зачепив сферу пальцями, але відбити не зумів.

Не минуло і 10 хвилин як Олександрія подвоїла свою перевагу – Ковалець зі штрафного прошив стінку, гравці якої вирішили дружно підстрибнути.

Вже перед свистком на перерву Герреро мав скорочувати рахунок, але Єрмаков зреагував на різкий удар Едуардо по центру.

Одразу після відпочинку Зоря один гол відквитала: Кирюханцев навісив з кутового і Джордан головою легко переправив сферу у сітку. За трохи Беззера мав замикати простріл від Кравченка у центрі штрафного, але ледь зачепив м’яч.

В середині другого тайму Кораблін отримав передачу за спини захисників, виходив сам на сам, але під тиском оборонців поспішив з ударом і не влучив у площину воріт. Згодом Мишньов вирішив пробити метрів з 40-ка зі стандарту – голкіпер Зорі легко забрав м’яч. Копина з правого флангу прострілював у штрафний луганців, м’яч влучив у руку Башічу, але арбітр епізод проігнорував.

На 82-й хвилині Турбаєвський врятував Зорю після удару Безерри з-за меж штрафного, у стрибку відбивши сферу з лівого кута воріт. Вже у доданий час Микита витягнув м’яч з-під поперечини після пострілу Мишньова.

Перемога принесла Олександрії 6 очок і підняла на вершину турнірної таблиці УПЛ (у команди є гра в запасі). Зоря з такою ж кількість балів опустилась на третю сходинку.

Максимович Назар

Recent Posts

Син емігрантів із Коломиї підписав професійний контракт із Манчестер Юнайтед

Півзахисник Захері Бауманн закріпив свій зв'язок із Манчестер Юнайтед.Читати далі

44 хв. ago

Карло Анчелотті: Ендрік дуже багато працює. Він вийде в старті Реала в одному з найближчих матчів

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті висловився про бразильського форварда клубу Ендріка.Читати далі

48 хв. ago

Екс-спортивний директор Вереса: Габовда – нарцис. Використовує клуб для самопіару

Ексспортивний директор Вереса Сергій Коваль в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол» чесно розповів про Юрія…

49 хв. ago

Визначено найкращих молодих футболістів України серпня

За підсумками серпневого голосування проекту "Золотий Талант" було визначено найкращих гравців України у серпні в…

52 хв. ago

Захисник Вереса поділився очікуваннями від матчу з Інгульцем

Захисник рівненського «Вереса» Семен Вовченко поділився очікуваннями від матчу 7-го туру Української Прем'єр-ліги проти «Інгульця».Читати…

60 хв. ago

Друга ліга. Локомотив на виїзді переміг “двієчку” Металіста 1925

Сьогодні стартував черговий сьомий тур у Другій лізіЧитати далі

1 годину ago