Categories: УПЛ

УПЛ U19. Верес впевнено переміг Кривбас

Юнацька команда народного клубу Верес на власному полі обіграла Кривбас і здобула свою першу перемогу у новому сезоні. Усі три голи червоно-чорні забили після перерви.

Верес U19 – Кривбас U19 – 3:1 (1:1)

чемпіонат Української Прем’єр-ліги U19, 3 тур
17 серпня 2024 року, Рівне, стадіоні імені Максима «Далі» Кривцова

Верес U19: Стефанюк – Лапко, Кусий, Івасюк, Паращук, Баран, Лепський, Петров (Юдін, 58), Дубовик (Ковалюк, 58), Годя (Багрій, 85), Волчков (Халілов, 69). Запасні: Яцеленко, Вороб’як, Бокій, Носовський, Гаврилюк, Гнатів.
Старший тренер: Станіслав Упілков.

Кривбас U19: Омельченко – Каплунов, Маяков, Шевченко, Матяш (Каменський, 53), Мулик, Бутенко (Пасічний, 53), Сльота, Боднар (Мурашко, 46), Газазян (Плічко, 61), Мігуцький (Євчев, 54). Запасні: Кріпак, Корнієнко, Поканєвич, Гладков.
Старший тренер: Олексій Прилепов.

Голи: Годя (47), Паращук (88), Халілов (90+3) – Шевченко (67).
Попередження: Петров (43), Баран (79) – Газазян (14).

У стартовий двох поєдинках сезону команда Станіслава Упілкова зіграла унічию з Карпатами і Динамо. А Кривбас U19 – обіграв Чорноморець і поступився Карпатам. Старший тренер рівнян сьогодні через дискваліфікацію не міг розраховувати одразу на двох виконавців. Гру пропускали Арсеній Данніков і Михайло Кулик.

Господарі були ближчими до голу у першому таймі. Але на перерву команди пішли з нулями на табло.

Натомість, вже першу свою атаку у другій половині гри рівняни втілили у гол. Владислав Петров на чужій половині поля перехопив неточну передачу суперників, обігрався із Ренатом Дубовиком і віддав зрячий розрізний пас на хід Дмитру Годі. Той витримав гросмейстерську паузу у дуелі з захисником, а потім виконав ювелірний удар у дальній нижній кут.

Гості відігралися за двадцять хвилин. Червоно-чорні виявилися не готовими до того, що капітан гостей Ярослав Шевченко наважиться на удар з дальньої дистанції. А той пробив! Метрів з двадцяти п’яти, дуже сильно і ідеально в кут – 1:1.

Втім, завдяки характеру рівняни зуміли здобути першу у сезоні перемогу. Павло Багрій виконав штрафний удар з лівого флангу. Андрій Кусий на лінії штрафного майданчика кивком голови продовжив політ м’яча, а Володимир Паращук у дотик лівою за неймовірною і недосяжною траєкторією відправив сферу у самісінький куточок воріт Кривбасу – 2:1!

А крапку у грі поставив Теймур Халілов. На правому фланзі після стрімкої контратаки господарів він обігрався із Орестом Лепським, опинився сам на сам із голкіпером і не залишив тому шансів – 3:1.

Перша перемога юнацької команди народного клубу у новому сезоні!

Максимович Назар

Recent Posts

Барселона програла 12 з останніх 26 матчів у ЛЧ

19 вересня відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів сезону 2024/25, у якому «Барселона» на виїзді поступилася «Монако» з рахунком 1:2. Читати…

3 години ago

Олександр Караваєв: Ліга Європи поступається Лізі чемпіонів, але це – великий виклик

Захисник київського "Динамо" Олександр Караваєв на заході, присвяченому старту команди у Лізі Європи, поділився спогадами…

3 години ago

Гендиректор Полісся: На сьогодні ідентичні газони до нашого є лише на трьох стадіонах АПЛ

Генеральний директор "Полісся" Володимир Загурський розповів про технологію укладення нового газону на "Центральному" та двох полях навчально-тренувального…

3 години ago

Дієго Сімеоне: Ми контролювали 80 відсотків гри, але не змогли зупинити контратаку, яка принесла їм гол

Головний тренер "Атлетіко" Дієго Сімеоне прокоментував перемогу над "Лейпцигом" (2:1) в матчі 1-го туру загального…

3 години ago

Платіні запропонував змінити правила футболу та зменшити кількість гравців

Мішель Платіні, який наразі є радником президента Міжнародної федерації асоціацій професійних футболістів, а до цього…

3 години ago

Мікель Артета: Якщо не вдається перемогти, доведеться забрати одне очко

Наставник лондонського Арсенала Мікель Артета висловився про нічию (0:0) з італійською Аталантою у матчі 1…

4 години ago