Categories: Єврокубки

Анчелотті: Це була добра гра. Аталанта змусила нас справді страждати в першому таймі

В середу “Реал” виграв Суперкубок УЄФА, перемігши “Аталанту” з рахунком 2:0. Гру в інтерв’ю Sky Sport Italia підсумував головний тренер мадридців Карло Анчелотті.

“Це була добра гра. “Аталанта” змусила нас справді страждати в першому таймі. Вони знаходили вільний простір і виграли багато двобоїв. А коли їхній тиск та їхня фізична міць у двобоях впали після перерви, ми почали знаходити вільний простір в атаці, і в таких ситуаціях наші атакувальні гравці дуже ефективні”.

На нагадування про слова Хосепа Гвардіоли кілька років тому про те, що гра проти “Аталанти” схожа на похід до стоматолога, Анчелотті відреагував згодою: “Це все ще так. Грати проти “Аталанти” – це як бути у стоматолога. Мої гравці були дещо роздратованими у перерві, оскільки вони не могли робити те, що хотіли. Я сказав їм бути терплячими, тому що суперник дуже, дуже добре організований”.

“Аталанта” грала дуже добре і змушувала нас страждати”.

На запитання про зміну позицій гравців атаки “Реала” італійський наставник відповів так: “Вони повинні бути мобільними. Мені все одно, чи грають вони праворуч, ліворуч чи в центрі, поки вони перекривають простір і напрямки і насамперед допомагають команді відібрати м’яч. І це те, що вони робили”.

Анчелотті також погодився з вибором Джуда Беллінгема гравцем матчу: “Він – чудовий гравець, тут жодних суперечок бути не може. Його гра в другому таймі була дивовижною. Тим більше, що він тренується з нами після повернення з відпустки лише тиждень”.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Син емігрантів із Коломиї підписав професійний контракт із Манчестер Юнайтед

Півзахисник Захері Бауманн закріпив свій зв'язок із Манчестер Юнайтед.Читати далі

2 хв. ago

Карло Анчелотті: Ендрік дуже багато працює. Він вийде в старті Реала в одному з найближчих матчів

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті висловився про бразильського форварда клубу Ендріка.Читати далі

6 хв. ago

Екс-спортивний директор Вереса: Габовда – нарцис. Використовує клуб для самопіару

Ексспортивний директор Вереса Сергій Коваль в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол» чесно розповів про Юрія…

8 хв. ago

Визначено найкращих молодих футболістів України серпня

За підсумками серпневого голосування проекту "Золотий Талант" було визначено найкращих гравців України у серпні в…

10 хв. ago

Захисник Вереса поділився очікуваннями від матчу з Інгульцем

Захисник рівненського «Вереса» Семен Вовченко поділився очікуваннями від матчу 7-го туру Української Прем'єр-ліги проти «Інгульця».Читати…

18 хв. ago

Друга ліга. Локомотив на виїзді переміг “двієчку” Металіста 1925

Сьогодні стартував черговий сьомий тур у Другій лізіЧитати далі

21 хв. ago