Categories: Єврокубки

Капітан Рейнджерс: Рішення арбітра в матчі проти Динамо змінило всю гру

Капітан шотландського Рейнджерс Джеймс Таверньє незадоволений рішенням арбітра про вилучення Джефте з матчу проти Динамо.

Його слова передає News.stv.tv.

“Це, очевидно, розчарування, що ми не отримали шансу пройти в наступний раунд і спробувати зіграти, щоб вийти в Лігу чемпіонів. Зрозуміло, що ми все ще в Лізі Європи, але під час гри це рішення змінило всю динаміку матчу.

Я розмовляв з арбітром як це сталося. Він пояснив, що це був удар ліктем в обличчя. Жефте вистрибнув раніше, він вдарив його в повітрі. Я не знаю, скільки там було контакту. Очевидно, що це має велике значення. Ми маємо швидко відкинути думки про поразку. Ми зробимо з цього висновки для себе”, — сказав гравець.

Нагадаємо, першу жовту картку Джефте отримав за грубе зіткнення з Андрієм Ярмоленком. Ще в першому таймі бразильський захисник міг отримувати друге попередження, але арбітр пробачив його. По перерві Джефте вдарив ліктем Олександра Караваєва та був вилучений з поля.

У першій грі кияни не визначили сильнішого з шотландцями, пропустивши на останніх секундах, проте в Глазго підопічні Шовковського забили двічі за дві хвилини та здобули перемогу — 2:0.

Нагадаємо, після перемоги “біло-синіх” над Рейнджерс, у межах плейоф кваліфікації Ліги чемпіонів Динамо зіграє з австрійським Ред Булл Зальцбургом.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Барселона програла 12 з останніх 26 матчів у ЛЧ

19 вересня відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів сезону 2024/25, у якому «Барселона» на виїзді поступилася «Монако» з рахунком 1:2. Читати…

30 хв. ago

Олександр Караваєв: Ліга Європи поступається Лізі чемпіонів, але це – великий виклик

Захисник київського "Динамо" Олександр Караваєв на заході, присвяченому старту команди у Лізі Європи, поділився спогадами…

32 хв. ago

Гендиректор Полісся: На сьогодні ідентичні газони до нашого є лише на трьох стадіонах АПЛ

Генеральний директор "Полісся" Володимир Загурський розповів про технологію укладення нового газону на "Центральному" та двох полях навчально-тренувального…

35 хв. ago

Дієго Сімеоне: Ми контролювали 80 відсотків гри, але не змогли зупинити контратаку, яка принесла їм гол

Головний тренер "Атлетіко" Дієго Сімеоне прокоментував перемогу над "Лейпцигом" (2:1) в матчі 1-го туру загального…

38 хв. ago

Платіні запропонував змінити правила футболу та зменшити кількість гравців

Мішель Платіні, який наразі є радником президента Міжнародної федерації асоціацій професійних футболістів, а до цього…

42 хв. ago

Мікель Артета: Якщо не вдається перемогти, доведеться забрати одне очко

Наставник лондонського Арсенала Мікель Артета висловився про нічию (0:0) з італійською Аталантою у матчі 1…

45 хв. ago