Андрій Гурський: Пишемо кубкову історію ФК Миколаїв – тепер хочемо зіграти проти клубу УПЛ

Аматори з Миколаєва, що на Львівщині, пробилися вже до 3-го попереднього етапу розіграшу Кубку України сезону 2024-2025.

Один із лідерів ФК “Миколаїв” – Андрій Гурський, у коментарі офіційному сайту УАФ розповів, що допомогло “містянам” завдати поразки першоліговому “Металісту” (3:1).

– Якщо в першому раунді ми за грою взяли гору над “Агробізнесом”, то звитяга над харків’янами далася важче. Гості в першому таймі були мобільнішими, частіше контролювали м’яч і заслужили на забитий гол.

У перерві в нашій роздягальні відбулася чоловіча розмова, головний тренер Віталій Шумський знайшов потрібні слова, і ми повірили, що ще не все втрачено. Допомогли в цей ключовий момент і вболівальники, які гнали нас уперед. Важливо було якомога швидше зрівняти рахунок. Нам це вдалося, а коли слобожани залишилися в меншості, то ми додали обертів, використовуючи всю ширину поля, і гості не витримали тиску, пропустивши двічі. “Миколаїв” здобув вольову перемогу — 3:1 та продовжує писати історію в кубковому розіграші.

Кого б ми хотіли в суперники в третьому раунді? За “Миколаїв” грають три футболісти з досвідом виступів серед команд майстрів, решта — перспективна молодь. Для неї важливо переконатися, чого вона насправді варта, у матчі з представником УПЛ. Тому кортить, аби “Миколаїв” помірявся силами з елітною командою, – зазначив Гурський.

Максимович Назар

Recent Posts

Джан П’єро Гасперіні: Арсенал – чудова команда, яку важко обіграти

Увечері 19 вересня відбулися матчі 1-го туру Ліги чемпіонів 2024/25.Читати далі

1 годину ago

Джерело: для Мудрика важливий 10-й номер, він вимагав його в Челсі

За інформацією ТаТоТаке, Михайло Мудрик перед підписанням контракту з Челсі просив у одного керівника віддати…

2 години ago

14-річний вундеркінд Арсеналу встановив рекорд у Юнацькій лізі УЄФА

14-річний Макс Даумен встановив новий рекорд, ставши наймолодшим гравцем в історії "Арсеналу" у Юнацькій лізі…

2 години ago

Хабі Алонсо: Це лише перша гра, але, звісно, ​​ми задоволені

19 вересня о 19:45 відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів. Німецький Байєр у гостях відвантажив…

2 години ago

Інгулець може підписати захисника Динамо

За інсайдерською інформацією, на перегляді в “Інгульці” перебуває 20-річний правий захисник “Динамо” Артем Бенедюк.Читати далі

2 години ago

Ганс-Дітер Флік: Ми маємо визнати, що Монако заслужив на перемогу

Головний тренер «Барселони» Ганс-Дітер Флік оцінив поразку від «Монако» (1:2) у матчі 1-го туру основного турніру оновленої…

2 години ago