Барселона під керівництвом нового тренера вперше з 2012 року програла Кубок Гампера

Барселона зазнала розгромної поразки від Монако у домашньому матчі за трофей Гампера (0:3).

Барса проводила генеральну репетицію перед стартом Ла Ліги. Однак, Флік знову виставив експериментальний склад з трьома героями передсезонних зборів – Касадо, Берналем і Пау Віктором. 60-мільйонний новачок каталонців Дані Ольмо, провівши коротку перезентацію на Монжуїку, не потрапив навіть у заявку. Натомість Ламін Ямал розпочав матч на лаві запасних.

Кубок Гампера

Барселона – Монако – 0:3
Голи: Камара, 50, Емболо, 57, Мавісса Елебі, 86.

Каталонці могли відкривати рахунок вже на першій хвилині. Пау Віктор дивом промахнувся після передачі Рафіньї на дальню стійку. Гості відповіли ще гіршим ударом Емболо паралельно з воротами тер Штегена. Барса частіше контролювала м’яч, та більшість атак підопічних Фліка захлинались у фінальній третині.

На 38-й хвилині Рафінья реалізував вихід віч-на-віч з кіпером, але гол активного бразильця скасували через офсайд. У середині першого тайму монегаскам вдалося майже неможливе – “блаугранас” втратили перевагу у володінні м’ячем. Загалом нудні стартові 45 хвилин завершився з нулями на табло.

Невдовзі після перерви гості несподівано вийшли вперед. Іньїго Мартінес і Марк Берналь “привезли” на рівному місці. Перший ризиковано покотив у боротьбу, а другий дозволив себе обікрасти Камара, який легко розібрався з тер Штегеном. А ще через три хвилини німецький кіпер вдруге виймав м’яча із сітки власних воріт. Цього разу захисники Барси не перервали розрізну передачу Мінаміно на Емболо.

Принизливі 0:2 змусили Фліка провести ряд замін. На полі з’явились, зокрема, новоспечені чемпіони Європи – Ламін Ямал і Ферран Торрес. 17-річний вундеркінд одразу ж створив перкрасний момент для Пау Віктора, який тонко підсік над воротарем, але знову не влучив у рамку.

Наприкінці зустрічі Барса втретє змусила червоніти власних фанатів. Елебі ударом метрів з 10-и легко переграв Пенью, який замінив тер Штегена – 0:3. “Блаугранас” шокували беззубою грою у прем’єрному матчі Фліка на Монжуїку. Уже найближчої суботи, 17 серпня, “кулес” зіграють з Валенсією на Местальї в рамках 1-го туру Ла Ліги.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Син емігрантів із Коломиї підписав професійний контракт із Манчестер Юнайтед

Півзахисник Захері Бауманн закріпив свій зв'язок із Манчестер Юнайтед.Читати далі

55 хв. ago

Карло Анчелотті: Ендрік дуже багато працює. Він вийде в старті Реала в одному з найближчих матчів

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті висловився про бразильського форварда клубу Ендріка.Читати далі

59 хв. ago

Екс-спортивний директор Вереса: Габовда – нарцис. Використовує клуб для самопіару

Ексспортивний директор Вереса Сергій Коваль в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол» чесно розповів про Юрія…

1 годину ago

Визначено найкращих молодих футболістів України серпня

За підсумками серпневого голосування проекту "Золотий Талант" було визначено найкращих гравців України у серпні в…

1 годину ago

Захисник Вереса поділився очікуваннями від матчу з Інгульцем

Захисник рівненського «Вереса» Семен Вовченко поділився очікуваннями від матчу 7-го туру Української Прем'єр-ліги проти «Інгульця».Читати…

1 годину ago

Друга ліга. Локомотив на виїзді переміг “двієчку” Металіста 1925

Сьогодні стартував черговий сьомий тур у Другій лізіЧитати далі

1 годину ago