Categories: УПЛ

Кирило Ковалець: Я вважаю, що ми повністю заслуговували на перемогу

Півзахисник “Олександрії” Кирило Ковалець прокоментував перемогу над ЛНЗ (2:0) у 2-му турі УПЛ.

– Я вважаю, що ми сьогодні повністю заслуговували на перемогу, не дивлячись на, як усі кажуть, стан газону. Ми не відходили від своєї гри, після 1-го тайму внесли корективи, і, як ми бачимо, це зіграло нам на руку, і ми взяли 3 очки.

– Саме ваш 1-й гол було забито після розіграшу кутового.  Наскільки велика увага приділяється в команді саме підготовці до таких стандартів? Чи була це якась домашня заготовка?

– Звичайно, всі знають, що в футболі стандарти грають велику роль. Буває, коли погане поле, погода, зі стандарту можна забити 1 гол і виграти матч. Сьогодні ми зробили те, що ми награвали, і ми дуже задоволені, що це приносить користь.

– Напередодні сьогоднішнього матчу, якщо дивитися на минулий сезон, “Олександрія” жодного разу не обіграла ЛНЗ. Сьогодні, відповідно, перша історична перемога. Які емоції були в роздягальні після такого результату?

– Дивіться, ми на кожну гру виходимо і граємо на перемогу. У нас всі емоції однакові, немає різниці, з якою командою ми грали. Ми задоволені, ми посвяткуємо трішки, завтра вже готуємося до наступного туру.

Ми в наступному матчі маємо доводити, що це все не випадково, що ми є командою, ми маємо це доводити на футбольному полі, приносити користь.

– У нинішнє міжсезоння “Олександрію” підсилила низка досвідчених виконавців. Як загалом їх прийняли в колективі? Наскільки вже зараз відчувається їхній внесок?

– Я скажу так, що в “Олександрії” завжди був крутий колектив. Прийшли хлопці досвідчені, всі добрі, нормальні люди, тому,  я думаю, що їм навіть не потрібен був час, щоб влитися в наш колектив, – сказав Ковалець в ефірі УПЛ ТБ.

 

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Син емігрантів із Коломиї підписав професійний контракт із Манчестер Юнайтед

Півзахисник Захері Бауманн закріпив свій зв'язок із Манчестер Юнайтед.Читати далі

1 годину ago

Карло Анчелотті: Ендрік дуже багато працює. Він вийде в старті Реала в одному з найближчих матчів

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті висловився про бразильського форварда клубу Ендріка.Читати далі

1 годину ago

Екс-спортивний директор Вереса: Габовда – нарцис. Використовує клуб для самопіару

Ексспортивний директор Вереса Сергій Коваль в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол» чесно розповів про Юрія…

1 годину ago

Визначено найкращих молодих футболістів України серпня

За підсумками серпневого голосування проекту "Золотий Талант" було визначено найкращих гравців України у серпні в…

1 годину ago

Захисник Вереса поділився очікуваннями від матчу з Інгульцем

Захисник рівненського «Вереса» Семен Вовченко поділився очікуваннями від матчу 7-го туру Української Прем'єр-ліги проти «Інгульця».Читати…

1 годину ago

Друга ліга. Локомотив на виїзді переміг “двієчку” Металіста 1925

Сьогодні стартував черговий сьомий тур у Другій лізіЧитати далі

1 годину ago