Categories: УПЛ

УПЛ. Рух на виїзді розгромив Оболонь

УПЛ поступово заводиться, і в другому турі чемпіонату УПЛ львівський “Рух” приїхав в гості до столичної “Оболоні”. У першому турі “Оболонь” зіграла напрочуд результативний матч із “Колосом” (2:2), а ось “Рух” у першому турі свій матч із “Поліссям” не грав.

УПЛ, 2-й тур.

Оболонь Київ – Рух Львів 0 : 4.

0 – 1. Притула – 18-пен.

0 – 2. Краснопір – 67.

0 – 3. Квасниця – 88.

0 – 4. Клайвер – 90.

Рух пропускав перший тур, але навіть цей факт не дозволив уникнути кадрових втрат. У лазареті залишались Климчук, Сапуга, Пастух і Плюман. У запасі ж було всього п’ять польових футболістах – включно з Квасницею та Клайвером, яких награвали в основі. Зате у старті на матч з Оболонню вийшов новачок Краснопір, якого встигли запам’ятати по Олімпійській збірній. Ігор мав зустрітись зі своїм колишнім клубом.

Як і очікувалось, перший тайм пройшов за хорошої динаміки. Команди вмикали високий пресинг, дотримувались високої інтенсивності єдиноборств і старались відповідати атакою на атаку. У стартові 10 хвилин реальних моментів не виникало, однак напруга стояла серйозна.

Перша гольова нагода виникла на 13-й хвилині, коли Краснопіра забули у центрі штрафного. Олег замикав подачу з лівого флангу, однак його удар головою виявився вкрай неточним.

А на 16-й хвилині стався скандальний епізод з пенальті. Приймак вибивав м’яч із власного штрафного, але Холод випередив його й встиг підставити свою ногу – саме по ній В’ячеслав і вдарив. Навіть у Європі арбітри трактують подібні епізоди по-різному.

Ігор Пасхал після перегляду відеоповтору вказав на “позначку”, чим страшно обурив асистента Валерія Іващенка.

Матюки не допомогли. Притула з пенальті впевнено переграв Рибку. 0:1!

Оболонь могла відігратись на 31-й хвилині зусиллями Суханова, якому вдалося прийняти м’яч на лівому краю штрафного після подачі з кутового. Сергій хитнув Руніча й бахнув правий нижній, однак сфера пролетіла у сантиметрах від каркасу. Ще за п’ять хвилин Тарануха протиснув Дідика й запоров вихід віч-на-віч, але лайнсмен все одно помітив офсайд.

У компенсований до першого тайму час львів’яни вимагали пенальті за влучання в руку Карасю. Цього разу Ігор Пасхал промовчав – і правильно зробив. Кінцівка була опущеною, а м’яч влучив у неї рикошетом від ноги. У підсумку, команди відправились у роздягальню за мінімальної переваги Руха.

Перша половина другого тайму виявилась спокійнішим. Динаміка дещо впала, а моментів взагалі не виникало. Віталій Пономарьов спробував освіжити атаку новим вінгером, випустивши Квасницю замість Руніча. Валерій Іващенко парирував виходом Лук’янчука й Блізніченка (на банку присіли Приймак і Груша). Так минула 61 хвилина.

А на 67-й відзначився футболіст Оболоні. Колишній футболіст Оболоні. Львів’яни подвоїли свою перевагу зусиллями двох олімпійців. Сич прорвався правим флангом і виконав простріл, а Краснопір поставив корпус, розвернувся навколо Карася та пробив з центру штрафного – 0:2!

Ігор забив дебютний гол у дебютному матчі за Рух, а ще за вісім хвилин зазнав пошкодження. Нападник невдало приземлився після єдиноборства та схопився за коліно – його довелося замінити на Клайвера. На щастя, Краснопір покинув поле на своїх ногах, але при цьому помітно шкутильгав.

Оболонь так нічим цікавим і не відповіла. Ба більше – команда сама ж себе добила на 87-й хвилині. Дубко на влансій третині допустив обрізку, викотивши пас в ноги свіжому Карабіну. Ярослав одразу ж протягнув м’яч та віддав пас на правий край штрафного. Квасниця з правої пробив у дальній нижній. 0:3!

Заміни Віталія Пономарьова спрацювали і на 90-й хвилині, коли кияни допустили чергову обрізку – тепер на чужій третині. Карабін запустив розрізний пас на хід Клайверу (не дуже вдалий), а бразилець поставив корпус Мединському й високчив віч-на-віч. 0:4. Саме з цим рахунком матч і добіг кінця.

Максимович Назар

Recent Posts

14-річний вундеркінд Арсеналу встановив рекорд у Юнацькій лізі УЄФА

14-річний Макс Даумен встановив новий рекорд, ставши наймолодшим гравцем в історії "Арсеналу" у Юнацькій лізі…

43 секунди ago

Хабі Алонсо: Це лише перша гра, але, звісно, ​​ми задоволені

19 вересня о 19:45 відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів. Німецький Байєр у гостях відвантажив…

9 хв. ago

Інгулець може підписати захисника Динамо

За інсайдерською інформацією, на перегляді в “Інгульці” перебуває 20-річний правий захисник “Динамо” Артем Бенедюк.Читати далі

11 хв. ago

Ганс-Дітер Флік: Ми маємо визнати, що Монако заслужив на перемогу

Головний тренер «Барселони» Ганс-Дітер Флік оцінив поразку від «Монако» (1:2) у матчі 1-го туру основного турніру оновленої…

13 хв. ago

Динамо розпродало всі доступні для продажу квитки на матч з Рухом

Київське «Динамо» повідомило про те, що припинено продаж квитків на домашній матч команди в 7-му…

16 хв. ago

Стерлінг став першим англійцем, який зіграв за 4 різні клуби у матчах Ліги чемпіонів

Вінгер Рахім Стерлінг став першим англійцем, який зіграв за 4 різні клуби у матчах Ліги…

20 хв. ago