Categories: УПЛ

УПЛ. Колос розписав суху нічию з Інгульцем

У стартовому турі “Колос” почав з нічиєї, а “Інгулець” був дуже близьким до неї. Але сценарій матчів був різний: ковалівці вирвали один заліковий бал на останніх хвилинах, а петрівці – навпаки – втратили. Тепер обидва колективи зустрілися в очному протистоянні.

УПЛ, 2-й тур.

Колос Ковалівка – Інгулець Петрове 0 : 0.

У першому таймі, попри високу динаміку, вболівальників потішили всього двома цікавими епізодами. Колос міг заробити пенальті вже на 13-й хвилині внаслідок подачі зі стандарту й метушні перед воротами – Велетню так і не дали пробити, однак голкіпер Паламарчук заїхав у ногу нападнику. От тільки на повторі спочатку помітили фол в атаці з боку Харатіна, а потім VAR ще й офсайд знайшов.

Інгулець же свій шанс змарнував на 39-й хвилині. Волохатий прийняв проникний пас, довго розвертався у штрафному й потужно пробив у ближню дев’ятку – сейв Пахолюка врятував ковалівців! У підсумку, команди відправились у роздягальню за нулів на табло.

За три хвилини по перерві петровці могли відкрити рахунок. Швидке вкидання ауту на П’ятова продовжилось прострілом в район лінії воротарського. Козак замикав у дальній кут, однак невеличкий рикошет від Цурікова врятував Колос. Ковалівці огризнулись атакою правим флангом з подачею Гагнідзе, однак внаслідок відскоку від Малиша м’яч пішов у дальню дев’ятку – але не влучив!

Епізоди Інгульця все ж були цікавішими. На 59-й хвилині підопічні Василя Кобіна знову мали забивати: Козак опинився один на лівому краю штрафного, прийняв точну подачу з правого флангу й завдав потужного удару – Бурда врятував господарів, вибивши м’яч із лінії воріт! Після цього із загостренням у матчі настала тривала пауза.

На 80-й хвилині тишу розбавив свіжий Топалов, який біг на лінію воротарського під замикання прострілу Цурікова. От тільки пробити Дмитро не встиг. На жаль, цей момент став останнім у зустрічі. Фінальний свисток зафіксував нульову нічию. Колос набирає друге очко в сезоні, а Інгулець – перше.

Максимович Назар

Recent Posts

Джан П’єро Гасперіні: Арсенал – чудова команда, яку важко обіграти

Увечері 19 вересня відбулися матчі 1-го туру Ліги чемпіонів 2024/25.Читати далі

29 хв. ago

Джерело: для Мудрика важливий 10-й номер, він вимагав його в Челсі

За інформацією ТаТоТаке, Михайло Мудрик перед підписанням контракту з Челсі просив у одного керівника віддати…

59 хв. ago

14-річний вундеркінд Арсеналу встановив рекорд у Юнацькій лізі УЄФА

14-річний Макс Даумен встановив новий рекорд, ставши наймолодшим гравцем в історії "Арсеналу" у Юнацькій лізі…

1 годину ago

Хабі Алонсо: Це лише перша гра, але, звісно, ​​ми задоволені

19 вересня о 19:45 відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів. Німецький Байєр у гостях відвантажив…

1 годину ago

Інгулець може підписати захисника Динамо

За інсайдерською інформацією, на перегляді в “Інгульці” перебуває 20-річний правий захисник “Динамо” Артем Бенедюк.Читати далі

1 годину ago

Ганс-Дітер Флік: Ми маємо визнати, що Монако заслужив на перемогу

Головний тренер «Барселони» Ганс-Дітер Флік оцінив поразку від «Монако» (1:2) у матчі 1-го туру основного турніру оновленої…

1 годину ago