Categories: Друга ліга

Юрій Бакалов: завдання мінімум для Тростянця – фінішувати у трійці

Головний тренер друголігового Тростянця Юрій Бакалов розповів про інфраструктуру клубу, про кадрову ситуацію в команді, а також наголосив на амбітних завданнях.

Розвиток Тростянця

– Під час окупації (з 24 лютого по 26 березня 2022-го) дуже багато людей виїхало, але недарма Тростянець має звання міста-героя, – говорить Бакалов. – Дякуючи нашим Збройним Силам, мешканці вже повертаються.

Тростянець живе та розвивається, люди ходять, працюють. Футбол тут теж люблять. І найголовніше – наше керівництво приділяє цьому увагу. Мер міста опікується командою. Честь і хвала його мешканцям і керівникам міста, адже те, що зруйнували ці виродки, відбудовується.

Питання інфраструктури

– Матеріальна складова – це невід’ємна частина роботи. І коли я приїхав сюди та подивився, у якому стані стадіон, тренувальні поля, то побачив, що усе на дуже-дуже непоганому рівні.

Згодом, восени, розпочне свою діяльність нова база. Побудовані два синтетичні поля, є й невеликі натуральні. Функціонує академія ФК Тростянець. Поле нашого стадіону – в ідеальному стані. Тому в цьому аспекті в Тростянці усе добре.

Завдання на сезон

– Ми – муніципальна команда. Маємо міське, затверджене фінансування. Коли після деокупації команда лише збиралась, то спочатку трохи не склалось, але на цей чемпіонат ставимо амбітні завдання. Це, як мінімум, потрапляння у трійку, а як максимум – потрапляння у вищий дивізіон.

Кадрова ситуація

– У нашій ситуації не так просто укомплектуватися, але за літо ми змінили склад трішки більше, ніж на 50%. Проте деякі виконавці пішли і ми не ставили у цьому перепони. Зараз робимо ставку на молодь. Цього літа до нас приїздили по три-чотири виконавці і ми дивилися, хто як себе проявляє. У нас з’явились і відомі футболісти. Наприклад, Михайло Сергійчук.

Перспективна молодь

– У Тростянці є два-три виконавці з непоганими перспективами. Усе буде залежати лише від них. Я сподіваюсь і на свою роботу, і на них. Очікую, що незабаром побачимо прогрес цих футболістів, – підкреслив наставник Тростянця.

Пресслужба ПФЛ

Максимович Назар

Recent Posts

Джан П’єро Гасперіні: Арсенал – чудова команда, яку важко обіграти

Увечері 19 вересня відбулися матчі 1-го туру Ліги чемпіонів 2024/25.Читати далі

40 хв. ago

Джерело: для Мудрика важливий 10-й номер, він вимагав його в Челсі

За інформацією ТаТоТаке, Михайло Мудрик перед підписанням контракту з Челсі просив у одного керівника віддати…

1 годину ago

14-річний вундеркінд Арсеналу встановив рекорд у Юнацькій лізі УЄФА

14-річний Макс Даумен встановив новий рекорд, ставши наймолодшим гравцем в історії "Арсеналу" у Юнацькій лізі…

1 годину ago

Хабі Алонсо: Це лише перша гра, але, звісно, ​​ми задоволені

19 вересня о 19:45 відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів. Німецький Байєр у гостях відвантажив…

1 годину ago

Інгулець може підписати захисника Динамо

За інсайдерською інформацією, на перегляді в “Інгульці” перебуває 20-річний правий захисник “Динамо” Артем Бенедюк.Читати далі

1 годину ago

Ганс-Дітер Флік: Ми маємо визнати, що Монако заслужив на перемогу

Головний тренер «Барселони» Ганс-Дітер Флік оцінив поразку від «Монако» (1:2) у матчі 1-го туру основного турніру оновленої…

1 годину ago