Categories: Перша ліга

Салюк: У Металісті 1925 сприятливий клімат для того, щоб демонструвати хорошу гру

Новачок “Металіста 1925” Володимир Салюк в інтерв’ю клубній пресслужбі розповів про адаптацію в команді, враження від Олімпіади, а також про те, як він проводить свій вільний час.

– Вітаємо у “Металісті 1925”, як прийняли хлопці в команді та які перші враження від колективу?

– Дякую за привітання! У команді прийняли мене тепло, я одразу побачив, що колектив тут згуртований, а мікроклімат, на мою думку, сприятливий для того, щоб демонструвати хорошу гру.

– У складі “Металіста 1925” є хтось з ким ви були раніше знайомі чи з усіма з нуля вибудовуєте взаємодію?

– Серед футболістів команди я раніше ні з ким знайомий не був, але не думаю, що це буде проблемою, бо вже розумію, що в команді чудовий колектив.

– Ви приїхали в розташування команди з Олімпіади, які враження від цієї події та чи вдалося вже переключитися з головної світової спортивної події на внутрішньоукраїнську “футбольну кухню”?

– Це була перша Олімпіада для нашої футбольної збірної. Я був дуже радий взяти участь в цьому турнірі, але дуже шкода що ми не змогли пройти далі, адже я впевнений, що це було нам під силу. Після приїзду додому в мене було кілька днів для відпочинку, цього цілком достатньо для того щоб переключитися.

– Ваша основна позиція – центр захисту. Де зручніше грати, правіше чи лівіше? На яких позиціях ще можете зіграти?

– Оскільки я правша, то мені, все ж таки, зручніше грати справа. Якийсь час я грав на позиції крайнього захисника, тому думаю, що зміг би зіграти ще й на цій позиції.

– Незабаром “Металіст 1925” розпочне чемпіонат. Ви лиш кілька днів, як приєдналися до команди, як оцінюєте власні кондиції, чи готові брати участь в матчі проти “Маріуполя”?

– Я пройшов хороші збори під керівництвом Руслана Петровича Ротаня перед Олімпійськими іграми, також з командою брали участь у товариському турнірі. Думаю, що, станом на цю мить, я перебуваю в оптимальних кондиціях.

– Під відео вашого представлення в Інстаграм Сергій Політило жартував, що ви не знаєте такого гравця, як Джібріль Сіссе, а хто насправді ваші улюблені футболісти з минулого та сьогодення?

– Мені подобаються атлетичні захисники, такі як Кайл Вокер, Ріс Джеймс, Антоні Рюдігер, Ашраф Хакімі. Тому, за можливості, я уважно спостерігаю за їх грою.

– Коли випадає вільний від футболу час, як ви його проводите?

– У вечірній час можу подивитися фільми, віддаю перевагу детективам і фантастиці. Або ж можу зіграти з друзями в “Counter Strike”. А у вихідні дні я віддавав перевагу активному відпочинку, десь біля моря, – розповів Салюк.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Стерлінг став першим англійцем, який зіграв за 4 різні клуби у матчах Ліги чемпіонів

Вінгер Рахім Стерлінг став першим англійцем, який зіграв за 4 різні клуби у матчах Ліги…

2 хв. ago

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

8 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

8 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

8 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

8 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

8 години ago