Categories: Єврокубки

Младен Бартулович: У Кривбаса є непогані шанси на прохід далі

Тренер луганської «Зорі» Младен Бартулович поділився очікуваннями від першого матчу 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи між криворізьким «Кривбасом» та чеською «Вікторією».

– Младене, у нас є дві команди, які ще ніколи не змагались одна з одною в офіційних поєдинках. Які ваші загальні очікування від цього матчу?

– Так, «Кривбас» та «Вікторія» ще ніколи не грали, але раніше з чеськими командами проводили матчі інші українські клуби. Пам’ятаємо, що торік у Лізі Європи «Дніпро-1» змагався зі «Славією» (0:3, 1:1), яка тоді була срібним призером чемпіонату Чехії. А та ж «Вікторія» – це хороша команда, яка завжди знаходиться у верхній частині турнірної таблиці. Думаю, що буде важко вгадати результат цього матчу, але у «Кривбаса» все одно є непогані шанси на прохід далі. Вони добре провели минулий рік, у них є глибина складу і я вважаю, що їй до снаги пройти «Вікторію».

– У січні, ще задовго до старту весняної частини УПЛ, ці колективи провели між собою контрольний поєдинок, у якому чехи перемогли з рахунком 3:0. Такі матчі дають інформацію наставникам?

– Звісно. Якщо у командах залишаються ті самі тренери, то й ігрові принципи залишаюся однаковими. Виконавці можуть змінюватись, але цей досвід все одно може бути використаний під час побудови плану на гру. Додам, що усі команди з Чехії є доволі бойовитими та мають хорошу дисципліну. У минулому сезоні «Зоря» мала шанс грати з празькою «Славією». Це дуже сильний колектив. Особливо в домашніх іграх, де вони нас і дотиснули та обіграли з рахунком 2:0. У Польщі вже був інший матч (2:1) і ми могли пройти далі. Тому гра «Кривбаса» та «Вікторії» буде дуже цікавою.

– Який ваш прогноз на перший матч?

– Перемога «Кривбаса» з рахунком 1:0. Це буде дисциплінований футбол з вичікуванням власного шансу. Тут стрімголов, з відкритим футболом, ніхто не полетить. Я довго виступав за «Кривбас» і мені дуже хочеться, аби вони пройшли далі, які й інші українські команди. Бажаю, щоб і «Шахтар», і «Динамо», і «Кривбас» набирали багато балів для України у таблиці коефіцієнтів УЄФА.

Матч «Кривбас» – «Вікторія» Пльзень відбудеться 8 серпня о 21:00 за київським часом.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

7 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

7 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

7 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

7 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

7 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

7 години ago