Categories: Єврокубки

Вболівальники Рейнджерса: Нам дуже пощастило наприкінці матчу

Шотландці задоволені тим, що “Рейнджерс” виявив характер і зумів врятувати матч, зігравши внічию 1:1.

Але гра команди з Глазго їх не вразила. Вони закликають гравців повірити в себе та діяти сміливіше на полі, аби обіграти “Динамо” у Шотландії.

Уболівальники “Рейнджерс” вже не так сильно бояться киян і визнають, що їх переоцінили на тлі слабкого “Партизана”. Шотландці вірять у те, що в Глазго вони побачать інший футбол, а їхня команда зможе виграти у “Динамо” і пройти в наступний раунд.

Цікаво, що шотландці вважають “Динамо” сильнішим суперником, ніж “Зальцбург” чи “Твенте”. Тому вважають, що зможуть потрапити до групового раунду Ліги чемпіонів, якщо обіграють “Динамо”.

Sproull: Результат хороший, але гра далека від гарної. Є над чим працювати, команда поки що не вражає навіть на тлі такого суперника. Адже далі, якщо ми пройдемо, буде набагато складніше.

Ronald: “Динамо” підтвердило, що добре грає у футбол. Нам пощастило зрівняти рахунок на останній хвилині, але не дуже хочеться радіти такому результату. “Рейнджерс” потрібно додавати, якщо ми дійсно плануємо потрапити до групового раунду Ліги чемпіонів.

Qutertson: “Рейнджерс” дуже пощастило наприкінці матчу, але молодці, що боролися до останнього. Команда заслужила сьогодні не програти. Результат 1:1 можна назвати справедливим.

Mackie: Велика повага до всіх уболівальників, які підтримали “Рейнджерс” у Польщі. У тому, що команда до останнього моменту намагалася врятувати гру, є ваша заслуга. Без підтримки набагато важче грати. Сподіваюся, що в Шотландії буде заповнений стадіон та ще сильніша підтримка.

Whalen: Я думав, що “Рейнджерс” сьогодні програє. Пропущений гол лише підтвердив мої побоювання. І навіть порятунок на останніх хвилинах не приніс мені радості. “Рейнджерс” повинен грати набагато краще і змушувати переживати не своїх уболівальників, а суперника.

Jamieson: Результат хороший, але у Глазго потрібно буде грати зовсім в інший футбол. За підтримки вболівальників є шанс на перемогу, але це точно не буде простий матч. “Динамо” загалом – це рівний нам суперник.

Grant: Важка гра зі складним суперником. Саме такого матчу все й чекали. Але шанси на вихід у наступний раунд у “Рейнджерс” таки є. І вони значно вищі, ніж я думав раніше.

Tearney: Мені здається, що переможець нашого протистояння у підсумку гратиме у груповому раунді Ліги чемпіонів. Не думаю, що “Твенте” чи “Зальцбург” сильніші за “Рейнджерс” чи “Динамо”.

Gold: Наша команда має характер. Вона не здається і вірить у себе. За це можна похвалити тренерський штаб. Але те, як ми грали у першому таймі, змушує замислитись. “Рейнджерс” потрібно додавати і робити це якнайшвидше. Наступного тижня ми маємо грати вже набагато краще.

Hunt: Ми не злякалися “Динамо” і намагалися грати з ними на рівних. Це вже добре. Тому що були побоювання щодо готовності наших футболістів до матчів такого високого рівня. Але щоб пройти далі, потрібно повірити в те, що ми сильніші за українців.

Bell: Не варто панікувати. Тренерський штаб чудово підготувався до матчу. Потрібно розуміти, що багато гравців мають звикнути до команди, а часу на це немає. “Рейнджерс” перебудовується, і додаватиме по ходу сезону. Головне, пройти “Динамо”, що також допоможе нам закрити фінансові питання.

Aaron: “Динамо” сильніше за “Зальцбург” і “Твенте”. Прикро буде програти українцям, бо пройти австрійців і нідерландців буде набагато простіше. Це наш шанс пробитися до групового раунду, заробити багато грошей та завершити перебудову в команді.

Dillei: Початок матчу був тривожним. Українці забили заслужений гол, але у другому таймі гра змінилася на нашу користь. Тренерський штаб зробив вдалі заміни, тож наш гол також був заслуженим. Нічия – справедливий підсумок матчу.

Kenny: Ми не заслужили виграти цей матч, але й не заслужили його програти. Ми діяли краще, ніж у першому офіційному матчі, але все одно цього ще недостатньо для того, щоб обіграти “Динамо”. Суперник складний, тож не варто розслаблятися.

Gordon: У Шотландії “Динамо” боролося б за місце у топ-3. Вони слабші за “Селтік” і десь на одному рівні з “Рейнджерс”. В Україні ж вони стабільно посідають друге місце. Тому можна зробити висновок, що чемпіонат Шотландії сильніший за чемпіонат України.

Sinclair: Думаю, що деяким уболівальникам не варто лаяти команду, а згадати, що це був виїзний матч із сильним суперником. Ще недавно я читав, що головне не пропустити 9 голів від “Динамо”. А тепер, коли ми зіграли внічию, є незадоволені вболівальники, які хотіли перемогти.

Hammell: Зараз багатьом уболівальникам має бути соромно за те, що вони не вірили у “Рейнджерс”. Це був складний матч, але ми гідно грали проти “Динамо”. Просто серби були надто слабкими, тож українці змогли їх розгромити. “Рейнджерс” трохи поступається “Динамо” у фізичній готовності, але саме ми змогли на останній хвилині вийти в атаку і забити гол. Це радує. Якщо ми пройдемо “Динамо”, це допоможе команді повірити в себе і додасть позитивних емоцій на старті сезону, що дуже важливо.

Morton: Усі боялися, що “Динамо” зробить із “Рейнджерс” те саме, що вони з “Партизаном”. Але наша команда приємно здивувала і більшу частину матчу нічим не поступалася українцям. Це можна назвати головним позитивом першого поєдинку із “Динамо”.

Dolan: Якщо “Рейнджерс” обіграє “Динамо”, то зможе потім це зробити у протистоянні із “Зальцбургом”. Не вірю у те, що нідерландці зможуть пройти далі. У будь-якому випадку, “Рейнджерс” сильніший за обидві команди. Головне – пройти українців.

Webster: Виявляється, це не “Динамо” сильне, а “Партизан” слабкий. Після того, як українці забили 9 голів у ворота сербів, було тривожно на душі, адже ми теж маємо проблеми в обороні. Але сьогоднішній матч показав, що українці не такі сильні, як про них усі говорили. Суперник гідний, але його можна обіграти і можна вийти в наступний раунд.

Максимович Назар

Recent Posts

Барселона програла 12 з останніх 26 матчів у ЛЧ

19 вересня відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів сезону 2024/25, у якому «Барселона» на виїзді поступилася «Монако» з рахунком 1:2. Читати…

42 хв. ago

Олександр Караваєв: Ліга Європи поступається Лізі чемпіонів, але це – великий виклик

Захисник київського "Динамо" Олександр Караваєв на заході, присвяченому старту команди у Лізі Європи, поділився спогадами…

45 хв. ago

Гендиректор Полісся: На сьогодні ідентичні газони до нашого є лише на трьох стадіонах АПЛ

Генеральний директор "Полісся" Володимир Загурський розповів про технологію укладення нового газону на "Центральному" та двох полях навчально-тренувального…

48 хв. ago

Дієго Сімеоне: Ми контролювали 80 відсотків гри, але не змогли зупинити контратаку, яка принесла їм гол

Головний тренер "Атлетіко" Дієго Сімеоне прокоментував перемогу над "Лейпцигом" (2:1) в матчі 1-го туру загального…

50 хв. ago

Платіні запропонував змінити правила футболу та зменшити кількість гравців

Мішель Платіні, який наразі є радником президента Міжнародної федерації асоціацій професійних футболістів, а до цього…

55 хв. ago

Мікель Артета: Якщо не вдається перемогти, доведеться забрати одне очко

Наставник лондонського Арсенала Мікель Артета висловився про нічию (0:0) з італійською Аталантою у матчі 1…

58 хв. ago